L'empresa DSV, nou patrocinador del Club Voleibol Sant Cugat

Amb aquest acord d'esponsorització amb l'empresa multinacional danesa, el club passa a anomenar-se DSV – Club Voleibol Sant Cugat

L'empresa multinacional DSV, amb seu mundial a Copenhaguen (Dinamarca) i també amb seu al polígon Molí de la Bastida de Rubí, és el nou patrocinador del Club Voleibol Sant Cugat, entitat que, a partir d'ara, passa a anomenar-se DSV – Club Voleibol Sant Cugat. Des de la seva fundació, l'any 1989, DSV és el tercer patrocinador important de l'entitat, després de les empreses TMA i Hierros Lubesa. Feia més de cinc anys que el CV Sant Cugat no gaudia d'un espònsor important.

DSV, la cinquena potència del món en el seu camp, ofereix serveis globals de transport aeri, marítim i terrestre, i solucions logístiques. La companyia, amb més de 23.000 professionals, compta amb 500 oficines en 75 països i té presència en més de 110 països gràcies a la seva xarxa d'oficines pròpies i agents.

Lluís Moreno: "És un acord potentíssim"

Iban Mas, Lluís Moreno i Eloi Rovira. FOTO: À. L. P.

En la presentació de l'empresa DSV com a nou espònsor del CV Sant Cugat, que s'ha fet aquest dimecres, 9 de setembre, a la tarda, a l'Església Protestant de Valldoreix, el president del CV Sant Cugat, Lluís Moreno, ha afirmat que és “un acord potentíssim. Les dues parts estem molt compromeses amb l'acord de patrocini i esperem que sigui un acord a llarg termini”.

L'acord d'esponsorització, que van signar al juliol, és per un any, i el màxim responsable del club ha preferit no fer pública la quantitat econòmica que aporta DSV. Segons Moreno, aquest patrocini “té un import variable, que dependrà, entre altres punts, dels projectes que tirem endavant i la consecució d'èxits esportius dels equips de l'entitat”. Amb tot, el president ha assegurat que el patrocini de DSV “és prou important perquè tots els conjunts del club llueixin el seu logotip a la samarreta”.

Mas: "El club està alineat en la filosofia de DSV"

El santcugatenc Iban Mas, director general de DSV Air & Sea per a Espanya i Portugal, ha explicat que coneix molt bé l'entitat i que el CV Sant Cugat “està alineat en la filosofia de la nostra empresa, amb els valors del treball, la transparència, la humilitat, l'honradesa i la igualtat. DSV dóna valor a fer les coses ben fetes i el CV Sant Cugat, també. Aquesta entitat té un futur molt interessant”. Mas ha lloat “la felicitat amb la qual senten i viuen les jugadores del club. No tot són els resultats ni tampoc tot s'hi val”.

Lluís Moreno i Iban Mas han avançat, sense donar detalls, que han començat a treballar en alguna iniciativa comuna per a l'entitat esportiva local.

L'acte també ha comptat amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i d'Albert Salarich, president de l'associació Sant Cugat Creix, en la que el CV Sant Cugat és una de les quatre entitats esportives que l'integra.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem