El femení A del Sant Cugat Esport FC supera l'últim, el Suburense, en la segona part

Les de Tono Cadevall, que són líders, es desplacen en la pròxima jornada al camp del segon, el CD Riudoms, que té els mateixos punts

El primer equip femení del Sant Cugat Esport FC continua, una jornada més, líder del grup 1 de Primera Catalana de futbol. Les vermell-i-negres han superat, amb més problemes dels previstos, el Suburense CF, 16è i últim classificat de la categoria, amb tan sols 10 punts.

El partit es decideix al segon temps

Andrea, en una acció del partit entre el Sant Cugat Esport FC A i el Suburense CF. FOTO: Ale Gómez

El Sant Cugat ha decidit el partit en la segona meitat, amb gols d'Alex, Arxer, Lidia i Colme. En l'últim minut de partit, Júlia Pérez, de categoria cadet-infantil, ha fet l'únic gol del Suburense CF, amb un xut des de molt lluny i molt ben col·locat, que ha sorprès la portera local Dani.

Els 90 minuts de partit s'han jugat al camp del Suburense CF que, a més, només ha vingut a jugar amb només 10 jugadores, dues de les quals de categoria cadet-infantil, la portera Juls i la davantera centre Júlia Pérez, les dues millors jugadores del conjunt del Garraf. Ha estat un partit molt fluix i ensopit. La nota positiva del partit ha estat el debut de Paula Gómez a la lliga, després de lesionar-se en la pretemporada.

L'entrenador del Sant Cugat Esport FC, Tono Cadevall, ha explicat que "ha estat un partit d'aquells trampa, que el rival ve amb una jugadora menys i que es tanca al darrera. I costa molt si no tens les idees molt clares, sense tenir precipitació ni ansietat. I la pilota no entra. I això és el que ens ha passat a la primera part. El partit se'ns hauria pogut complicar amb una ximpleria".

Segon contra primer

Quan falten 6 jornades perquè acabi la lliga, el Sant Cugat Esport FC, líder del campionat, es desplaça el pròxim diumenge, 2 d'abril, al camp del CD Riudoms, segon classificat. El partit començarà a les 16.30 hores. Les vermell-i-negres encadenen 6 victòries consecutives a la competició.

Cadevall: "Hem de demostrar si estem preparats per l'objectiu que volem"

El tècnic local, Tono Cadevall,  ha assenyalat que "ara ja podem començar a pensar en aquest partit i preparar-lo molt bé aquesta setmana. És un partit complicat on demostrarem realment si estem preparats per l'objectiu que volem, que és guanyar la lliga i ascendir a Preferent". Per a Cadevall, "qui guanyi aquest partit no voldrà dir que guanya la lliga i ascendeix, perquè després d'aquest partit queden 5 jornades molt complicades pels dos equips, 5 finals que també s'han de guanyar".

Sant Cugat Esport FC A 4 – Suburense CF 1

Sant Cugat Esport FC: Dani, Monso, Lara, Oli, Adri, Andrea, Feliu, Arxer, Lidia, Alex i Eli. També han jugat Paula Gómez, Colme i Olalla.

Suburense CF: Juls, Sara Sáez, Tati, Marina, Sindu, Sarai, Puig, Salcedo, Neda i Júlia Pérez.

Gols: 1-0 Alex (46'), 2-0 Arxer (56'), 3-0 Lidia (83'), 4-0 Colme (83'), 4-1 Júlia Pérez (90').

Àrbitre: Cristian Ramos Murcia (Delegació del Vallès Occidental).

Instal·lació: ZEM Jaume Tubau.

Públic: 25 espectadors.

Jornada: 24a jornada de lliga del grup 1 de Primera Catalana de futbol femení.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem