El Junior FC inicia la lliga a Moja amb l'objectiu d'ocupar la part alta de la taula

El primer equip de futbol inicia la lliga del grup 3 de 2a Catalana al terreny de joc de l’AE Moja, on l'equip va assegurar-se la permanència en l’última jornada de la temporada passada

El primer equip del Junior FC debuta aquest dissabte, 5 de setembre, a la lliga del grup 3 de la Segona Catalana de futbol i ho farà al terreny de joc de l’AE Moja (17 hores), on els de Hans Schönhöfer van assegurar-se la permanència en l’última jornada de lliga de la temporada passada, la 2014-2015. El conjunt de l'Alt Penedès va acabar 12è al campionat.

El Junior FC, amb els de casa

Una temporada més, el Junior FC segueix fent una aposta clara pels jugadors formats al club. De l’equip de la temporada passada en 14 catorze jugadors. Són els jugadors Bernat Mosquera, Oriol Cabanas, Víctor Torras, Rafiu Abu, Jordi Cortés, Pablo Alonso, Nacho Moretones, Mario Domingo, Xavi Mayol (al gener marxarà d’Erasmus), Paco Barbudo i Xavi Renieblas.

També hi jugarà Marc Crespo, que ja va jugar amb el primer equip els últims partits de l’última campanya, sent jugador del juvenil A. També s’han reincorporat a l’equip Arnau Rion, que va marxar a Austràlia en el tram final de la lliga 2014-2015; i Joan Català, que tornarà a l’octubre.

Sis fitxatges

Les 6 noves incorporacions són el porter Quim Nadal (UE Sant Joan Despí); els defenses Dani García (Juventud 25 de Septiembre) i Sergi Aragó (CP San Cristóbal); els migcampistes Sergi Venegas (Juventud 25 de Septiembre) i Guillem Pérez (UE Figueres), i el davanter centre Sergio Romero (Juventud 25 de Septiembre). Sergi Venegas torna al Junior FC després de jugar uns mesos de la temporada passada al Juventud 25 de Septiembre, i Sergi Aragó és exjugador del Sant Cugat Esport FC.

Per la seva banda, els porters juvenils Eduard Cosialls, Hizan Heredero i Nando Salas jugaran amb el primer i el segon equip.

Els 7 jugadors que han estat baixa són el porter Hippolyte i els jugadors Joan Suriol, Yago Henne, Eric Galobart, Xavier Sallent, Gerard Vallès i Nico Viñas.

Només dos partits de preparació

El Junior FC va començar la pretemporada el dilluns 17 d’agost i només ha jugat dos partits amistosos. Els blau-i-negres van guanyar (2-4) el 22 d’agost al camp de la UE Seba (3a Catalana) i  van perdre (1-2) amb el CE Europa B (2a Catalana), el 29 d’agost. Per contra, el primer equip havia de jugar un encontre amistós el 27 d’agost, a casa amb la UE Rubí (3a Divisió), però finalment els visitants el van suspendre.

Hans Schönhöfer es va fer càrrec del conjunt santcugatenc el passat 28 de març, en substitució de Paco Carballo. Va ser el tècnic de l’equip en les últimes vuit jornades i va aconseguir la permanència.

El repte, estar a la part alta de la taula

Shönhöfer ha assegurat al DIARI de Sant Cugat que l’objectiu de l’equip “és està a la part alta de la classificació”. El tècnic local ha explicat que “la nostra pretemporada encara no ha acabat. Només hem jugat dos partits amistosos, hi ha jugadors que han arribat més tard i jugadors que encara han d’arribar. La nostra pretemporada no acabarà fins a finals de setembre. Encara ens queda feina per fer, però també som conscients que a partir de dissabte hem de competir”.

De cara al partit de dissabte al camp de l’AE Moja, Dani García no podrà jugar perquè haurà de complir el primer dels 5 partits de sanció que arrossega de la temporada anterior. També són baixa Pablo Alonso, amb un esquinç al tormell, i Jordi Cortés, que encara no ha iniciat els entrenaments.

El primer derbi, el 18 d’octubre

El primer dels dos derbis entre el Sant Cugat Esport FC i el Junior FC es jugarà el diumenge 18 d’octubre, a la ZEM Jaume Tubau, en la 7a jornada de lliga. El segon derbi es jugarà el dissabte 12 de març, al Junior FC, en la 24a jornada.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem