El Sant Cugat Esport FC, premi a tota una trajectòria ens els Premis Esport en Marxa

El mitjà multimèdia municipal Cugat.cat ha distingit als millors esportistes, clubs, directius i entrenadors de Sant Cugat de la temporada 2015-2016, davant unes 300 persones

El mitjà multimèdia municipal Cugat.cat ha lliurat els 20ns Premis Esport en Marxa, uns guardons que distingeixen als millors esportistes, clubs, directius i entrenadors de Sant Cugat, en aquest cas corresponents a la temporada 2015-2016. Després que en els últims anys aquests premis s'hagin entregat al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, aquest dimarts, 4 d'abril, al vespre, s'han donat al vestíbul del Teatre-Auditori, escenari que ja ha acollit aquests premis en diferents ocasions. En la cerimònia hi han assistit unes 300 persones.

Mira les millors fotografies dels 20ns Premis Esport en Marxa.

Els 9 guardonats:

Representants de clubs de Sant Cugat Creix han rebut el premi. FOTO: Albert Ribera

-Premi a tota una trajectòria: Sant Cugat Esport Futbol Club (la temporada 2015-2016 va celebrar el seu centenari).

-Millor projecció exterior: Sant Cugat Creix (la Unió Europea (UE) va reconèixer la Carta Ètica d'aquesta associació esportiva).

-Millor esportista de l'any: Bàrbara Pla (jugadora de l'equip espanyol absolut de rugbi a 7. Va aconseguir diploma als Jocs Olímpics de Río de Janeiro 2016).

-Millor equip sènior: Primer equip femení del Patí Hoquei Club Sant Cugat (va ascendir a l'OK Lliga Femenina).

-Millor equip júnior: Equip sub-16 del Club de Rugby Sant Cugat (campió de Catalunya i d'Espanya de Clubs).

-Millor entrenador/a: Rafa Ruiz (va aconseguir, amb el primer equip femení del DSV Club Voleibol Sant Cugat, l'ascens a Superlliga 1, la màxima categoria estatal).

-Millor promoció de la base: Jugando al Atletismo (és una iniciativa de la Federació Espanyola d'Atletisme i des de fa anys Oswaldo Romero l'impulsa a Sant Cugat, que ha acollit moltes fases finals d'aquest programa a Catalunya. La temporada passada l'escola Joan Maragall va ser subcampió en categoria masculina).

-Millor direcció esportiva: Secció d'Atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat (molts dels seus atletes van pujar al podi en Campionats de Catalunya i d'Espanya).

-Millor projecció social: StQlímpics.

Santasusagna: "El club s'ha fet gran, com la ciutat"

La mare de Bàrbara Pla ha recollit el premi a millor esportista. FOTO: Artur Ribera

El president del Sant Cugat Esport FC, Llorenç Santasusagna, que ha recollit el guardó a tota una trajectòria en nom de l'entitat, ha assenyalat que "és un honor i un goig rebre aquest reconeixement. El club s'ha fet gran com la ciutat". A finals d'aquesta temporada, l'entitat passarà a anomenar-se Sant Cugat Futbol Club.

La Nit de l'Esport de Sant Cugat, que ha presentat la periodista Marina Romero, ha estat presidida per Carmela Fortuny; tinent d'alcalde de Presidència, Cultura i Promoció de la Ciutat; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament; Albet Mendoza, cap de relacions institucionals del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, i Mònica Lablanca, directora de Cugat.cat. L'acte ha comptat amb la genial actuació de Mag Lari.

Els 9 premis que s'han lliurat ja els va decidir el jurat d'aquests guardons, el passat 1 de març, a Cugat.cat. Aleshores, es van analitzar i votar les propostes que han elaborat els mitjans de comunicació Cugat.cat i TOT Sant Cugat.

Qui forma part del jurat?

El premi a la projecció social ha estat pels StQlímpics. FOTO: Artur Ribera

Els membres del jurat són 7: Carme Reverte, cap d'Esports de Cugat.cat; Joan Garcia, redactor i editor d'Esports de Cugat.cat; Àlex López Puig, cap d'Esports del TOT Sant Cugat; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Xavi Requeno, director de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET); Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, i Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Els col·laboradors d'aquesta 20a edició dels Premis Esport en Marxa són l'Ajuntament de Sant Cugat, el Teatre-Auditori, el TOT Sant Cugat, el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat i Chocolat Factory.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem