Els 20ns Premis Esport en Marxa ja tenen guanyadors

Els organitzarà Cugat.cat al Teatre-Auditori

La 20a edició dels Premis Esport en Marxa, que organitza el mitjà multimèdia municipal Cugat.cat, ja té els seus 9 guanyadors. Així ho ha decidit el jurat d'aquests guardons, que s'ha reunit aquest dimecres, 1 de març, a la tarda, a Cugat.cat. S'han analitzat les propostes que han elaborat els mitjans de comunicació Cugat.cat i TOT Sant Cugat. Els 9 premis que es lliuraran són: millor esportista de l'any; millor projecció exterior; millor equip sénior, millor equip júnior, millor entrenador/a; millor direcció esportiva, millor promoció de la base, millor projecció social, i premi a tota una trajectòria. En aquesta ocasió, i com a novetat, els trofeus que es lliuraran seran tots iguals.

Qui forma part del jurat?

Els membres del jurat són 7: Carme Reverte, cap d'Esports de Cugat.cat; Joan Garcia, redactor i editor d'Esports de Cugat.cat; Àlex López Puig, cap d'Esports del TOT Sant Cugat; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Xavi Requeno, director de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET); Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, i Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. Rafa Robledo hi ha participat per primera vegada, ja que recentment ha estat escollit president de la coordinadora. En la reunió no hi ha pogut assistir Albert Mendoza, però ha fet arribar les seves votacions a l'organització.

Els premis s'entregaran en una nova Nit de l'Esport a Sant Cugat al Teatre-Auditori, en una data encara per definir. En els últims anys, la gala s'havia celebrat a la Sala d'Actes del CAR de Sant Cugat. Els col·laboradors d'aquesta 20a edició dels Premis Esport en Marxa són l'Ajuntament de Sant Cugat, el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat i el TOT Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem