Els 20ns Premis Esport en Marxa es lliuraran el 4 d'abril al Teatre-Auditori

En la Nit de l'Esport de Sant Cugat, que organitza el mitjà multimèdia municipal Cugat.cat, tots els assistents hauran de vestir d'etiqueta i calçar vambes

La 20a edició dels Premis Esport en Marxa, que organitza el mitjà multimèdia municipal Cugat.cat, es lliuraran el dimarts 4 d'abril, a les 19 hores, al Teatre-Auditori de Sant Cugat. En els últims anys, la gala s'havia celebrat a la Sala d'Actes del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

Durant la cerimònia d'entrega de premis als millors esportistes, clubs, directius i entrenadors de la ciutat de la temporada 2015-2016, hi haurà l'actuació del Mag Lari. Tots els assistents a la Nit de l'Esport de Sant Cugat hauran de vestir d'etiqueta i calçar vambes.

Es lliuraran nou premis

Els 9 premis que es donaran ja tenen guanyadors. El jurat d'aquests guardons ja es va reunir el dimecres, 1 de març, a Cugat.cat. Aleshores, es van analitzar i votar les propostes que han elaborat els mitjans de comunicació Cugat.cat i TOT Sant Cugat. Els 9 premis que es lliuraran són: millor esportista de l'any; millor projecció exterior; millor equip sénior, millor equip júnior, millor entrenador/a; millor direcció esportiva, millor promoció de la base, millor projecció social, i premi a tota una trajectòria. En aquesta ocasió, i com a novetat, els trofeus que es lliuraran seran tots iguals.

Les invitacions per assistir als Premis Esport en Marxa s'han de passar a recollir per les oficines de Cugat.cat, de 9 a 18 hores.

Qui forma part del jurat?

Els membres del jurat són 7: Carme Reverte, cap d'Esports de Cugat.cat; Joan Garcia, redactor i editor d'Esports de Cugat.cat; Àlex López Puig, cap d'Esports del TOT Sant Cugat; Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Xavi Requeno, director de l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET); Rafa Robledo, president de la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat, i Albert Mendoza, cap de Relacions Institucionals del Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat. Rafa.

Els col·laboradors d'aquesta 20a edició dels Premis Esport en Marxa són l'Ajuntament de Sant Cugat, el Teatre-Auditori, el TOT Sant Cugat, el Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat i Chocolat Factory.


 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem