El Junior FC torna a guanyar el derbi al Sant Cugat Esport FC

Els blau-inegres han guanyat per 2 gols a 1 i ara estan a 1 punt dels vermell-i-negres, que mantenen el lideratge

Junior FC 2 - Sant Cugat Esport FC 1

Junior FC: Quim Nadal, Aragó, Pablo, Bernat, Nacho Moretones, Mario, Venegas, Rafiu (Pol Laporta, 89), Romero (Xavi Renieblas, 60), Jan Guix (Paco Barbudo, 68) i Marc Crespo.

Sant Cugat Esport FC: Roberto, Víctor Castro, Rueda (Moyano, 60), Lluís, Barragan (Fabià, 46), Romera (Rojas, 80), Rubén, Cristian (Pepe, 68), Javi Ruiz (Geri, 75), Pelegrín i Josevi.

Gols: 1-0 Romero (5), 2-0 Rafiu (41), 2-1 Fabià (47).

Àrbitre: Pere Costajussà Gómez. Els àrbitres assistents han estat Sergio Corral Delgado i Héctor Pañuela García. L’àrbitre ha ensenyat targetes grogues als locals Marc Crespo (47), Aragó (51), Nacho Moretones (62) i Bernat (80), i als visitants Javi Ruiz (28), Romera (33), Cristian (43), Francesc Hidalgo (cost tècnic, 51), Jordi Gallardo (cost tècnic, 51), Pelegrín (66), Lluís (89) i Rubén (89). També ha estat expulsat amb vermella directe Jordi Gallardo, del cos tècnic del Sant Cugat Esport FC, en el minut 66.

Instal·lació: Junior FC.

Públic: 250 espectadors.

Jornada: 24a jornada de lliga del grup 3 de Segona Catalana de futbol.

El Junior FC ha tornat a guanyar el derbi al Sant Cugat Esport FC, aquest dissabte, 12 de març. En el partit d'anada, jugat en la 7a jornada de lliga, els blau-i-negres van superar els vermell-i-negres a la ZEM Jaume Tubau, per 1 gol a 2. Per tant, el goal-average particular entre ambdós equips és favorable al Junior FC.

El Junior FC, que de les últimes 6 jornades de lliga només havia guanyat dos partits (n’havia perdut 3 i empatat 1), ha derrotat el Sant Cugat Esport FC, que feia 11 jornades que no coneixia la derrota en la lliga, amb un balanç de 8 victòries i 3 empats. L’últim partit que els vermell-i-negres van perdre al campionat va ser el 21 de novembre, al camp de la UE Sant Joan Despí (2-0).

El Junior FC, a 1 punt del Sant Cugat Esport FC

Rafiu Abu ha fet el segon gol dels blau-i-negres FOTO: Lali Puig

Després d’aquesta victòria davant el Sant Cugat Esport FC, el Junior FC és a tan sols 1 punt del Sant Cugat Esport FC, que manté el lideratge amb 45 punts. El Sant Cugat Esport FC es va col·locar líder el diumenge 6 de març, i ho va fer per primera vegada aquesta temporada 2015-2016. Un cop acabi el campionat, el primer classificat ascendirà a Primera Catalana i el segon jugarà la promoció d'ascens.

L'empat a 1 gol de la UE Sant Joan Despí, a casa, contra la UD Gornal, ha fet possible que el Sant Cugat Esport FC sigui líder per segona jornada consecutiva. La UE Sant Joan Despí continua segon, però ara amb els mateixos punts -44- que el Junior FC, tercer. El quart classificat és l'Espluguenc FA, amb 39 punts.

El Junior FC, que no havia guanyat cap dels últims 3 partits a casa, amb un balanç de 2 derrotes i 1 empat, ha derrotat (2-1) el líder, que feia 5 jornades que no perdia fora de casa, amb un balanç de 3 victòries i 2 derrotes.

El primer gol, en el minut 5

José Alcaraz i Hans Schönhöfer durant el partit FOTO: Lali Puig

Els de Hans Schönhöfer s’han avançat amb un gol molt matiner de Romero, que ha aprofitat un error del porter Roberto. Era el minut 5. Mario xuta a porteria i Roberto no bloca bé la pilota, fet que aprofita el davanter del Junior FC per fer el primer gol del partit. En aquesta primera meitat ha estat el Sant Cugat Esport FC qui ha portat el pes del partit, però sense generar ocasions de gol.

El Junior FC no ha fet el seu estil de joc habitual. Ha deixat de voler tenir la possessió i el control de la pilota per buscar més verticalitat, amb Rafiu Abu i Romero com a referents en atac. Tampoc no ha generat massa perill, però les dues ocasions que ha tingut les ha aprofitat. El segon gol l’ha fet Rafiu Abu, després de rematar a gol una centrada per la banda de Nacho Moretones. Era el minut 41.

Fabià ha fet el definitiu 2 a 1

Fabià ha fet el gol del Sant Cugat Esport FC FOTO: Lali Puig

En la segona part, en el minut 2, Fabià, que acabava de saltar al terreny de joc, ha fet el 2 a 1 amb un xut fort i col·locat des de fora l’àrea, a la dreta de la porteria de Quim Nadal, que no ha pogut aturar el xut. Aquest segon període ha estat més igualat, amb una única ocasió de perill del Sant Cugat Esport FC en temps afegit que Quim Nadal ha blocat a la perfecció.

Schönhöfer: "L’equip ha rendit a un nivell molt alt”

Després del partit, Hans Schönhöfer, l’entrenador del Junior FC, ha lloat l’actuació dels seus jugadors. “Hem jugat molt intensos i sòlids, i hem estat concentrats els 90 minuts de partit. L’equip ha rendit a un nivell molt alt”. El tècnic del Junior FC ha explicat que “si quan falten 3 o 4 jornades per acabar el campionat estem en la part alta de la classificació, lluitarem per la primera o la segona posició”. Shönhöfer també ha volgut “reivindicar el fet de jugar amb un 90% de jugadors de la casa, formats al Junior FC”.

Alcaraz: "El Junior FC ha fet un joc que no fa mai"

Per la seva banda, José Alcaraz, entrenador del Sant Cugat Esport FC, ha dit que “el Junior FC s’ha atrinxerat al darrere, a veure-les venir. Ha fet un joc que no fa mai”. També ha dit que “el futbol li deu una als meus jugadors, i això serà l’ascens”.

AE Prat B i FE Atlètic Vilafranca, pròxims rivals

En la pròxima jornada de lliga, el Junior FC visitarà l’AE Prat B, 13è amb 30 punts, el dissabte 19 de març, a les 19.45 hores, mentre que el Sant Cugat Esport FC rebrà la FE Atlètic Vilafranca, 11è amb 31 punts, el diumenge 20 de març, a les 12 hores.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem