Junior FC i Sant Cugat Esport s'enfronten en un derbi atractiu

El partit es jugarà dissabte, a les 18.30 hores, al Junior FC. Quan falten 11 jornades perquè acabi la lliga, el Sant Cugat Esport és líder i el Junior FC, tercer amb 4 punts menys que els vermell-i-negres

Quan falten 11 jornades perquè acabi la lliga al grup 3 de Segona Catalana de futbol, el Junior FC i el Sant Cugat Esport FC afronten aquest dissabte, 12 de març (18.30 hores), al Junior FC, un derbi atractiu i important per ambdós equips. El Junior FC, 3r amb 41 punts, vol guanyar per quedar-se a només 1 punt del Sant Cugat Esport FC, mentre que els vermell-i-negres, líders per primera vegada aquesta temporada, volen vèncer el derbi per deixar els blau-i-negres a 7 punts i consolidar el lideratge. Junior FC i Sant Cugat Esport FC lluiten per ascendir a Primera Catalana. Un cop acabi el campionat, el primer classificat ascendirà de categoria i el segon jugarà la promoció d'ascens.

El Sant Cugat Esport FC estrena lideratge

El Sant Cugat Esport FC es va col·locar líder el diumenge 6 de març, i ho va fer per primera vegada aquesta temporada 2015-2016. Els vermell-i-negres van aprofitar la derrota (4-1) de dissabte de la UE Sant Joan Despí (líder les últimes 11 jornades de lliga) al camp de l’AE Moja per fer-se amb la primera posició. Els vermell-i-negres van superar (4-2) diumenge el CE Òdena, que tot i ser 17è i penúltim, feia cinc jornades consecutives que no coneixia la derrota, amb un balanç de 3 victòries i 2 empats.

Ara, els santcugatencs tenen 2 punts més que la UE Sant Joan Despí i 4 més que el Junior FC. El Sant Cugat Esport FC fa onze jornades que no coneix la derrota, amb un balanç de 8 victòries i 3 empats. L’últim partit que els santcugatencs van perdre a la lliga va ser el 21 de novembre al camp de la UE Sant Joan Despí (2-0). Per aquest partit corresponent a la 24a jornada de lliga, el Sant Cugat Esport FC tindrà les baixes de Josevi i Barragan i són dubte Ramon i Javi Ruiz.

El Sant Cugat Esport FC ha arribat a estar a 11 punts del lideratge, en les jornades 13 i 14. 9 punts és la màxima avantatge que li ha tret el Junior FC al Sant Cugat Esport FC. Els vermell-i-negres fa 5 jornades que no perden fora de casa, amb un balanç de 3 victòries i 2 derrotes.

El Junior FC, tercer

El Junior FC, que va ser líder de la jornada 9 a l’11, és tercer en la classificació, plaça que ocupa en les últimes quatre jornades del campionat. De fet, des de la 7a jornada de competició que el Junior FC ocupa una de les tres primeres posicions en la classificació. Ha estat 3 vegades líder; 9 vegades segon i 5 vegades tercer.

De les últimes 6 jornades de lliga només ha guanyat dos partits. N’ha perdut 3 i n’ha empatat 1. En la darrera jornada, els blau-i-negres van superar (1-3) la UE Torrelles, 18è i últim a la taula. Dels últims 3 partits a casa, el Junior FC no n'ha guanyat cap, amb un balanç de 2 derrotes i 1 empat.

Per aquest partit, el Junior FC no podrà comptar amb el lesionat Guillem, ni amb el sancionat Arnau Rion. Xavi Mayol va marxar d’Erasmus la setmana passada.

En el partit d'anada, jugat en la 7a jornada, el Junior FC va guanyar el Sant Cugat Esport a la ZEM Jaume Tubau, per 1 gol a 2.

Es juguen dos derbis més

A banda del derbi entre els primers equips del Junior FC i Sant Cugat Esport FC, també se'n juguen dos més en categoria juvenil. Els juvenils A dels dos clubs, que militen en el grup 3 de Preferent, s'enfrontaran el diumenge 13 de març, a les 16.15 hores al Junior FC. Els blau-i-negres són 14ns i antepenúltims, amb 23 punts i els vermell-i-negres són 9ns amb 28 punts.

Els juvenils B, que militen en el grup 7 de la Primera Divisió, també es veuran les cares, però ho faran el dissabte 12 de març, a les 16.30 hores, a la ZEM Jaume Tubau. El Sant Cugat Esport FC B és 6è amb 32 punts, i el Junior FC B, 10è amb 24 punts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem