El juvenil A del CV Sant Cugat comença el Campionat d'Espanya

Les campiones de Catalunya i subcampiones de la màxima lliga juvenil encararan l'estatal entre els dies 27 d'abril i 1 de maig a Alcobendas

Les jugadores del DSV Club Voleibol Sant Cugat s'encaminaran demà, 27 d'abril, cap a Alcobendas, per a competir al Campionat d'Espanya Juvenil de Clubs. Les jugadores de Lluc Forn hi van classificades per triple mèrit esportiu: com a campiones de la fase regular, com a subcampiones de la Superlliga Júnior i com a campiones de Catalunya. L'amfitrió de la competició serà el Professional Answer Alcobendas, que és l'equip contra qui les santcugatenques van perdre la final de la Superlliga.

"Tothom busca l'alt rendiment, així que hi ha nivell", comenta Lluís Moreno, president del club de voleibol santcugatenc. Entre els equips favorits hi ha el CVB Barça, el Professional Answer Alcobendas, el Club Voleibol JAV Olimpico Las Palmas i el DSV CV Sant Cugat. Entre d'altres mèrits per ser el favorit, l'equip santcugatenc ha acabat aquesta temporada amb 25 victòries i sense cap derrota.

Primera fase complicada

Tot i començar com a caps de fase, les jugadores negre-i-vermelles no ho tindran gens fàcil. Els equips contra els quals s'haurà d'enfrontar són el club extremeny ADV Almendrejo, l'andalús Cajamar Mintonette Almeria A i el valencià Xàtiva Voleibol. Els tres són clubs que estan creixent molt i que tenen jugadores que ja han debuta a les primeres lligues. És per això que, tot i ser favorites, les noies del CV Sant Cugat no es podran despistar ni un moment.

Si l'equip acaba aquesta fase en primera o segona posició, passaria a la segona fase, on hauria de guanyar 2 partits per tal d'arribar a la semifinal.

Podeu seguir els resultats de la competició aquí.

Totes les jugadores del juvenil han debutat a sénior

Tot i que per la seva edat, 16 i 17 anys, les jugadores encara són juvenils, el seu alt nivell ha portat que el club les requerís per a jugar amb els primers equips, que tots es troben competint a les màximes categories.

Aina Berbel, Laura Brun, Aitana García, Maria GarciaPatrícia Hanfland i Clàudia Llauradó han debutat amb el senior A, que és l'equip que el dissabte passat va guanyar l'ascens a Superlliga 1, la màxima categoria estatal de voleibol femení. Sara BisbeMagalí Montoro, Natàlia Moreno i Clàudia Rouco juguen amb regularitat al sénior B, que ha quedat 3r a 1a Divisió (que és la 3a màxima divisió estatal, abans de Superlliga 1 i 2). La resta de jugadores són Míriam Ariza, Júlia Carrasco i Marta Señé, que també han pujat a jugar amb el sénior B, tot i que amb menys regularitat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem