DSV Club Voleibol Sant Cugat, campió de Catalunya d'Infantil

L'equip infantil, campió de lliga, afegeix un títol més a l'impressionant palmarès del club aquesta temporada

El DSV Club Voleibol Sant Cugat s'emporta un altre triomf. Aquest cop ha estat de la mà de l'equip Infantil que, després de vèncer el passat diumenge, 24 d'abril, al FC Barcelona per 3 a 0, dominant el partit en tot moment, es va proclamar guanyador del Campionat de Catalunya en categoria infantil


Tant el Sant Cugat com el Barça eren caps de sèrie del play-off, a l'haver quedat en primer i segon lloc a la lliga regular respectivament. Això els situava en una posició privilegiada al no haver de disputar els quarts de final i passar directament a la semifinal. En aquell partit, les jugadores d'Eros Ortiz van vèncer a les de l'AE Carles Vallbona de Granollers per 3 a 1 en un partit més disputat que no pas el de la final, que van guanyar amb comoditat.

Lluís Moreno: "Són el futur del club"

"És un equip molt potent", el descriu, emocionat, Lluís Moreno, president del DSV CV Sant Cugat. "Tan petites i tan bé que ho fan. Són el futur del club", afegeix, fent referència al fet que les jugadores tenen entre 11 i 13 anys, i tanmateix ja són campiones de Catalunya.

Gran victòria del club, que se suma al Campionat de Catalunya Juvenil i a l'ascens del primer equip a Superlliga 1, a part de les lligues regulars dels tres equips.

Sant Cugat, seu del Campionat d'Espanya

Del 17 al 22 de maig se celebrarà el Campionat d'Espanya de Voleibol Infantil femení, que tindrà la seu a Sant Cugat. L'equip santcugatenc ja n'era cap de sèrie com a amfitriones de la competició, però ara, a més, ho serà també per mèrit propi, en haver-se coronat amb el títol de campiones de Catalunya. La competició es durà a terme als ZEM Pavelló 1 i 3, i esperen omplir les graderies al màxim.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem