El karate, protagonista amb la Copa Miyagui i el Torneig de Festa Major

90 karateques de 10 clubs han participat a la Copa Miyagui, aquest dissante, 2 de juliol

La Festa Major de Sant Cugat ha comptat aquest dissabte, 2 de juliol, amb dos competicions de karate. La primera ha estat la 5a edició de la Copa Miyagui, una torneig social dirigit a clubs d'arreu de Catalunya. Enguany hi han estat presents 10 clubs, entre els quals hi havia dos de Sant Cugat, el Club Karate Sant Cugat i el gimnàs Meet Gym. La participació ha estat de 90 karateques.

Aquest esdeveniment està organitzat pel Club Karate Sant Cugat i compta amb el suport de la Federació Catalana de Karate, l'Associació Catalana de Karate Goju Ryu i l'Ajuntament de Sant Cugat. 

El campionat s'ha fet en dues modalitats, kumite i kata. Aquesta primera modalitat, coneguda com a combat, ha estat un interclubs i es permetia qualsevol estil. En kumute només hi han participat des de la categoria infantil i fins a sènior. La kata –demostració d'habilitats– s'ha fet en la modalitat que practica el club, el Goju Ryu, i hi han participat karateques des de la categoria benjamí.

Torneig de Karate de Festa Major

El Torneig de Festa Major ha acollit a una vintena de membres del club. Ha tingut lloc al mateix Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, a les 18 hores de la tarda. L'objectiu de l'esdeveniment és una exhibició oberta per a les famílies, per a demostrar l'evolució de l'alumnat al llarg de l'any.

Enguany el torneig ha comptat amb poca participació, sobretot dels membres més grans del club. Lourdes Llorente, presidenta del Club Karate Sant Cugat, ho atribueix a què coincideixi amb el dissabte de Festa Major. És per això que, de cara a anys vinents, estan planejant moure-ho de dia. Tanmateix, Llorente felicita a les persones participants i a les famílies i descriu la tarda com "molt satisfactòria."

El TOT amb la Festa Major

La Festa Major d'enguany donava el tret de sortida el dimarts 28 de juny amb el seguici i el pregó, a càrrec del Club Rugby Sant Cugat, que podeu veure en imatges i vídeo

Fins al diumenge 3 de juliol, un total de 363 activitats donen forma a la festa grossa més llarga del municipi. I, com no podia ser d'una altra manera, el TOT està fent un ampli seguiment de la cita oferint les activitats, les cròniques, els vídeos i les millors imatges de tot el que dóna de si la Festa Major.

Podeu seguir tota la informació de la festa a través de la pàgina web www.totfestamajor.cat, o a través de les xarxes socials del TOT, FacebookTwitter i Instagram.

D'altra banda, amb l'inici de Festa Major arrencarà la 19a edició del concurs TOT Fotoportada. Des del mateix dia 28 i fins al 23 de setembre podeu enviar un màxim de dues fotografies de qualsevol de les cinc categories del concurs, que compta amb més de 8.000 euros en premis. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem