El Patí Hoquei Club Sant Cugat s'estrena en l'Hoquei Lliga Catalana amb una derrota

El primer equip masculí ha perdut (5-1) a la pista del Citylift Girona CH. El pròxim partit el disputarà amb el CH Lloret Vila Esportiva, el dimarts 28 d'agost, a les 20 hores, al Pavelló 2

El primer equip masculí del Patí Hoquei Club Sant Cugat ha debutat en el grup C de la 14a edició de l'Hoquei Lliga Catalana amb una derrota (5-1). Ho ha fet aquest divendres, 24 d'agost, a la nit, a la pista del Citylift Girona CH. Els de Joan Carles Vadillo jugaran els dos últims partits d'aquesta primera fase contra el CH Lloret Vila Esportiva, el dimarts 28 d'agost, a les 20 hores, al Pavelló 2 de la ZEM Rambla del Celler, i a la pista del CE Noia Freixenet, el divendres 31 d'agost, a les 20.30 hores. Els vermell-i-negres han d'acabar entre els 2 primers classificats del grup si volen jugar la segona fase d'aquesta competició.

Joan Carles Vadillo, que dirigirà el sènior A masculí per tercera temporada consecutiva, ha explicat que el partit amb el Citylift Girona CH "ha estat un molt bon test. Necessitem jugar més partits i conèixer millor els equips".

Dilluns, a la pista del Reus Deportiu

A banda de jugar l'Hoquei Lliga Catalana, el PHC Sant Cugat afrontarà dos partits més de preparació, a la pista del Reus Deportiu, el dilluns 27 d'agost, i amb el CH Palafrugell, en la Copa Monestir, a Sant Cugat, el dimarts 11 de setembre.

El primer partit de pretemporada dels santcugatencs va acabar amb victòria local (5-4) davant la selecció espanyola sub-20, el dimecres 22 d'agost, al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat.

El jugador Jordi Gabarra, que torna al primer equip després d'un any a Austràlia, arriba el dilluns 27 d'agost.

El PHC Sant Cugat, que aquesta temporada 2018-2019 s'estrena a l'OK Lliga, va iniciar la pretemporada el dilluns 13 d'agost, i s'estrenarà a l'OK Lliga el diumenge 23 de setembre, a la pista del CE Lleida Llista Blava.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem