El Junior FC, nou club del Sant Cugat Creix

És el primer club que s'adhereix a l'associació esportiva, ara amb 2.800 esportistes, després que la fundessin el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Club de Rugby Sant Cugat

El Junior FC és el primer club que s'ha adherit a l'associació Sant Cugat Creix, que des de la seva fundació integren el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat i el Club de Rugby Sant Cugat. Així ho han ratificat aquests tres clubs en l'última reunió de l'entitat, que s'ha celebrat aquest dimarts, 8 de setembre, al vespre.

D'aquesta manera, el pròxim dimecres, 16 de setembre, a les 19 hores, a les instal·lacions del Junior FC, aquest club esportiu i Sant Cugat Creix signaran aquest acord d'adhesió.

El Junior FC aportarà 1.770 federats

Entre les seccions d'hoquei sobre herba, futbol, pàdel i tennis, el Junior FC compta amb 1.770 federats i Sant Cugat Creix ha tingut molt en compte el fet que els dos primers equips d'hoquei sobre herba militin a la Divisió d'Honor, la màxima categoria estatal, i el treball del Junior FC amb els equips de formació.

Ja fa mesos que el club Junior FC i Sant Cugat Creix treballen perquè el club santcugatenc s'integri a l'associació que presideix Albert Salarich, que amb la incorporació del Junior FC passa a tenir 2.800 esportistes federats.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem