El programa Ethics4Sports de l'Ajuntament i de Sant Cugat Creix ja té una App

Aquesta App ja està operativa en la versió Android, mentre que en el format iOS no es podrà descarregar fins al setembre

El programa Ethics4Sports ja té una App, que permetrà un treball més actiu i àgil entre tots els agents implicats en aquest programa que lideren l'Ajuntament de Sant Cugat i l'associació Sant Cugat Creix. Aquesta App ja està operativa en la versió Android, mentre que en el format iOS no es podrà descarregar fins al setembre. Aquesta nova eina de treball l'ha presentat el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira, aquest dimarts, 27 de febrer, al vespre, al Claustre del Monestir, davant més d'una cinquantena de directius i entrenadors dels clubs adherits a l'E4S.

Pròrroga fins al juny del 2018

Eloi Rovira, regidor d'Esports de Sant Cugat, en una de les seves dues intervencions. FOTO: Artur Ribera

Albert Salarich i Miquel Martínez, president i vicepresident de Sant Cugat Creix, han fet balanç d'aquest curs 2016-2017 del programa Ethics4Sports, del consorci Erasmus Plus, i han anunciat que aquest projecte que va néixer el gener del 2016 i que havia de finalitzar el desembre del 2017, ara ho farà el juny del 2018, gràcies a una pròrroga que els ha concedit la Unió Europea (UE). Martínez ha presentat un munt de dades de l'observatori de l'E4S, del que en formen part 16 clubs, 8.553 esportistes santcugatencs i 562 entrenadors, i ha lamentat la poca implicació dels pares i les mares en aquest programa de valors. En aquest punt, Martínez ha detallat que aquesta és una assignatura pendent per a la pròxima campanya 2017-2018. D'aquest sistema de recollida de dades, els clubs que hi han participat més activament han estat el DSV Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat, el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, el Club de Ball Esportiu Sant Cugat i la Unió Esportiva Sant Cugat.

Estirem els Valors

Sant Cugat Creix ha avançat que la pròxima activitat de l'E4S per a la pròxima temporada 2017-2018 serà Estirem els Valors, una iniciativa que pretén que, després de les sessions d'entrenament, en el moment dels estiraments, jugadors i entrenador puguin parlar de valors.

Distincions

Sant Cugat Creix també ha distingit a persones vinculades als clubs adherits que aquesta temporada 2016-2017 han destacat per la seva tasca en favor del programa E4S. Les distincions han estat per Núria Terribas, presidenta del DSV Club Voleibol Sant Cugat, en representació dels directius; Àngel Codina, del CFU Mira-sol Baco, en representació dels entrenadors, i Xavier Montfort, del Junior FC, en representació dels pares i mares.

Amb l'ONG local PREAD

Representants dels clubs adherits a Sant Cugat Creix i l'Obra Social "La Caixa", de la mà de Xavier Lao, han entregat l'aportació de 3.000 euros del projecte Creix Solidari 2016-2017 a l'ONG de Sant Cugat PREAD, representada per Toni Santander.

Laura Orgué col·laborarà amb Sant Cugat Creix

Laura Orgué, campiona del món de KV de curses de muntanya, és nova col·laboradora de Sant Cugat Creix. La pròxima temporada 2017-2018 oferirà uns tallers de mediació preventiva als esportistes de les 17 entitats adherides a l'associació. Orgué, que també ha participat en aquest acte, ha explicat que "ho escenificarem. El respecte i l'empatia cap als altres són els valors més importants que ha de tenir un esportista".

L'atleta d'elit d'Igualada ha explicat que és llicenciada en dret i que va exercir uns mesos, fins que es va donar compta que allò que l'omplia era fer de mediadora de conflictes, i resoldre'ls. En l'actualitat, forma part del Tribunal Català de l'Esport i és atleta d'alt rendiment de curses de muntanya, després de 10 anys competint en esquí de fons i participant en 3 Jocs Olímpics d'Hivern.

17 clubs amb Sant Cugat Creix

Les 17 entitats adherides a l'Associació Sant Cugat Creix, que integren el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat i el Junior FC, són Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, Unió Esportiva Sant Cugat, Paidos, Club Handbol Sant Cugat, Club Muntanyenc Sant Cugat, Sant Cugat Futbol Club, Qbasket Sant Cugat, Futbol Sala Sant Cugat, Club Artística Sant Cugat, Club Sincro Sant Cugat, Club de Ball Esportiu Sant Cugat i Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem