Vuit clubs més s'adhereixen a la Carta Ètica de Sant Cugat Creix

Són el Club Handbol Sant Cugat, el Sant Cugat Esport FC, el Qbasket, el Club Artística Sant Cugat, el Club Natació Sincro Sant Cugat, el Club de Ball Esportiu Sant Cugat, l'OMET i el Futbol Sala Sant Cugat

Fins a 8 clubs de Sant Cugat s'han adherit a la Carta Ètica de l'associació Sant Cugat Creix, en la seva segona temporada. Són el Club Handbol Sant Cugat, el Sant Cugat Esport Futbol Club, el Qbasket Sant Cugat, el Club Artística Sant Cugat, el Club Natació Sincro Sant Cugat, el Club de Ball Esportiu Sant Cugat, l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) i el Futbol Sala Sant Cugat.

Les 8 entitats que van iniciar l'aplicació d'aquest projecte que ha esdevingut europeu per mitjà de la participació en el consorci Ethics4Sports, que lidera l'Ajuntament de Sant Cugat, són el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Voleibol Sant Cugat, el Club de Rugby Sant Cugat (clubs fundadors de Sant Cugat Creix), el Junior FC, el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco, el Club Gimnàstica Rítmica i Estètica Sant Cugat, la Unió Esportiva Sant Cugat i Paidos.

Salarich: "Els clubs demostren la voluntat de voler-ho treballar"

En declaracions al TOT Sant Cugat, Albert Salarich, president de Sant Cugat Creix, ha valorat "molt positivament" que 8 clubs més de la ciutat se sumin al projecte. "Com més clubs si adhereixin, més i millor podrem perfeccionar la Carta Ètica. Amb aquesta adhesió, els clubs demostren la voluntat de voler-ho treballar i de compartir una finalitat".

Segona temporada

Sant Cugat Creix va posar en marxa el curs passat, el 2015-2016, un sistema de treball i d'avaluació continuada relacionat amb l'aplicació, seguiment i monitoratge de la transmissió dels valors en l'esport. El sistema pretén introduir i mantenir un hàbit que afavoreixi parlar o interpretar els comportaments individuals o dels grups esportius pel que fa al valors de l'esport. Aquests comportaments estan resumits en la Carta Ètica de Sant Cugat Creix.

Jornada Esport-Empresa Sistemes de Gestió de Bona Governança

Sant Cugat Creix organitzarà la segona edició de la Jornada Esport-Empresa Sistemes de Gestió de Bona Governança el dimecres 9 de novembre, de 9.30 a 12.30 hores, a l'Auditori d'EsadeCreapolis. Els ponents seran representants de Grupo Ferrer Internacional, CaixaBank, Mossos d'Esquadra, Ajuntament de Sant Cugat i el Professor d'ESADE Josep Ma Lozano. Serà una trobada d'empreses, institucions i entitats. Les inscripcions són gratuïtes.

Presentació del programa Creix en Salut

En la Jornada Esport-Empresa Sistemes de Gestió de Bona Governança del 9 de novembre, Sant Cugat Creix presentarà un nou programa, Creix en Salut. Es tracta d'una eina informàtica de foment dels hàbits saludables i que s'adreça a la població en general.

Reunió amb la Secretaria General de l'Esport

Sant Cugat Creix s'entrevistarà el dimecres 2 de novembre, a les 13 hores, amb Gerard Figueras, secretari General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya.

A l'Associació Catalana de Municipis

Sant Cugat Creix ha presentat recentment els seus projectes al secretari general de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Marc Pifarré. Pròximament està previst que Sant Cugat Creix ho torni a fer davant alcaldes i regidors de l'ACM.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem