El Torrot Maresme 3 Viles, campió del Torneig de Reis UESC Viena

Albert Garcia afirma que "volíem fer un torneig de molt nivell, i ho hem aconseguit"

El Torrot Maresme 3 Viles, s'ha adjudicat la quarta edició del Torneig de Reis UESC Viena, que s'ha jugat en la categoria preinfantil masculí. En la final, el Torrot Maresme 3 Viles ha guanyat el CB i Unió Manresana, per 57 punts a 47. El tercer classificat ha estat l'UCAM Murcia i el quart, l'EBG Marc Gasol. El torneig s'ha jugat el 2 i 3 de gener, als pavellons de la ZEM Rambla del Celler.

Els 8 clubs participants han estat: CB Joventut Badalona, CB i Unió Manresana, UCAM Murcia, Força Lleida, Torrot Maresme, EBG Marc Gasol, CB Sant Josep de Badalona i UE Sant Cugat.

Pel que fa al concurs de triples, amb una cinquantena de participants, ha guanyat Javier Saura (UCAM Múrcia). El segon ha estat Biel Salat (CB i Unió Manresana) i el tercer, Genís Calvet.

Albert Garcia: "Un torneig de molt nivell"

Albert Garcia, director del torneig, ha explicat al TOT Sant Cugat que "aquest 2017 celebrem el 30è aniversari de la UE Sant Cugat i Sant Cugat serà la seu de la Ciutat del Bàsquet Català 2017. És per això que volíem fer un torneig de molt nivell, i ho hem aconseguit. Han vingut a jugar 3 clubs d'ACB, com l'UCAM Múrcia, el Club Joventut Badalona i el Bàsquet Manresa. Albert Garcia és entrenador de l'equip preinfantil 2004 i ajudant del cadet de Preferent.

Durant la competició, la UE Sant Cugat ha organitzat una tómbola solidària. Els 1.673 euros que ha recaptat són per a projectes de la Fundació UE Sant Cugat.

Dins del torneig, però en format de diada, la UE Sant Cugat ha organitzat partits de totes les categories femenines del club, excepte els dos sèniors (8 equips de 10). Els 8 clubs que hi han participat han estat: CB Joventut Badalona, CB Mollet, CB Matadepera, CE Escola Pia Sabadell, CN Terrassa, CB Can Parellada, Femení Maresme BC i UE Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem