El tradicional campionat de golf en la lluita contra el càncer ja té data

El 12è Campionat de Golf Benèfic a Favor de l'AECC Catalunya Contra el Càncer de Barcelona Trofeu Nacex es jugarà el dissabte 4 de novembre al Club de Golf Sant Cugat

El 12è Campionat de Golf Benèfic a Favor de l'AECC Catalunya Contra el Càncer de Barcelona Trofeu Nacex es jugarà el dissabte 4 de novembre al Club de Golf Sant Cugat. Les inscripcions es poden formalitzar al Club de Golf Sant Cugat (93 674 39 08). El torneig, que combina esport i solidaritat, l'organitza la Junta Local de Sant Cugat de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) i es juga en la modalitat stableford individual. També es pot col·laborar fent un donatiu, Fila 0, al compte corrent de l'AEEC-Catalunya Contra el Càncer de Barcelona: ES76-2100-0814-06-0200624346. L'entrega de trofeus i sorteig de regals es farà el mateix dissabte a la tarda, quan acabi el torneig.

Clínic de Paula Martí

Com a novetat, la santcugatenca Paula Martí, exjugadora professional, impartirà una classe de golf a 10 dones que hagin patit o que estiguin superant un càncer. Per inscriure's, cal apuntar-se a la Junta Local de Sant Cugat de l'AECC. Aquesta classe es farà el mateix dissabte, 4 de novembre, a les 12 hores, al Club de Golf Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem