El Valldoreix Futbol Club, líder en zona d'ascens a 2a Catalana

Els verd-i-blancs lideren en solitari el grup 11 de 3a Catalana, amb 6 punts més que el segon classificat, el Sant Ignasi

El Valldoreix Futbol Club lidera en solitari el grup 11 de 3a Catalana, amb un balanç al campionat de 12 victòries, 1 empat i 2 derrotes, contra el Santa Eulàlia CF (4-1) i el CD Sant Genís-Penitentes (0-1). Els verd-i-blancs, en zona d'ascens a 2a Catalana, són primers amb 37 punts, amb 6 punts més que el segon classificat, el Sant Ignasi. L'equip que entrena Jose Andrés Vargas és, amb 41 gols, el conjunt que més gols fa a la lliga. Jan Garcia-Planas és, amb 9 gols, el sisè jugador del campionat que anota més gols.

Dues jornades per acabar la primera volta

Quan falten 2 jornades perquè acabi la primera volta, en el pròxim partit de lliga, el Valldoreix FC s'enfrontarà com a visitant al Vallvidrera Senglars CF, al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera, camp on també entrena i competeix el Valldoreix FC. Això serà en la 16a jornada, el diumenge 7 de gener a les 12 hores. Una setmana després, el Valldoreix FC rebrà el segon, el Sant Ignasi.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem