El Valldoreix FC, líder en solitari a la 3a Catalana de futbol

El primer equip ha guanyat els 4 partits que ha disputat al grup 11 i ocupa plaça d'ascens a 2a Catalana

El primer equip del Valldoreix FC lidera el grup 11 de 3a Catalana de futbol, després de les primeres 4 jornades de lliga. Els de Sant Cugat són líders en solitari amb 12 punts i han guanyat els 4 enfrontaments que han disputat, als camps de la UDA Gramanet (0-5) i Montañesa CF B (1-4) i al Camp Municipal de Vallvidrera contra el Martinenc FC B (2-1) i la UD Pastrana (4-2).

Amb 15 gols a favor, el Valldoreix FC A és el conjunt que més gols ha anotat a la lliga, i els tres jugadors de l'equip que han marcat més gols són Jacobo Fernández de Liencres (5 gols, 2 de penal), Jan García-Planas (3) i Quimo Torres (2).

Vargas: "Podíem esperar un inici de lliga com aquest"

En la pretemporada, el Valldoreix FC A va guanyar el Torneig del Centenari del Junior FC. FOTO: Albert Riera Velasco

Jose Ángel Vargas, entrenador del Valldoreix FC A, ha explicat que "si els jugadors estan compromesos i competeixen als entrenaments i partits fa que passi això. Hi ha hagut algun partit en què no hem estat superior al rival, però hem competit i l'hem guanyat. Estem molt contents". A Vargas, a més, no el sorprèn aquesta situació: "Podíem esperar un inici de lliga com el que estem fent perquè a la pretemporada, tot i que només en vam fer 2 setmanes, l'equip va rendir a un nivell molt alt. Teníem sensacions molt bones". El tècnic de Rubí ha destacat que el principal objectiu d'aquesta temporada 2017-2018 és "millorar la 6a posició que vam aconseguir la temporada passada".

En la 5a jornada de lliga, el Valldoreix FC, que ocupa plaça d'ascens a 2a Catalana, juga aquest diumenge, 1 d'octubre, a les 12.15 hores, al terreny de joc del Racing Vallbona CF, a Barcelona, que és 6è amb 7 punts.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem