El Valldoreix Futbol Club absorbeix l'Escola de Futbol Vallvidrera

L'entitat, que tot i ser de Sant Cugat entrena i competeix al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera, on paga el lloguer, passa a tenir 10 equips i 200 jugadors federats.

El Valldoreix Futbol Club, que va néixer el 2010 amb 1 equip sènior i 1 juvenil, disposarà aquesta temporada 2017-2018 d'un total de 10 equips, i encara podria crear un tercer equip juvenil. En futbol 7 tindrà 3 conjunts, 1 benjamí i 2 alevins, que jugaran a la Federació Catalana de Futbol, i en futbol 11, 7 equips (1 infantil, 2 cadets, 2 juvenils i 2 séniors) que també competiran a la FCF. Així, en l'única categoria que no tindrà cap equip és en la prebenjamí.

Ha absorbit l'Escola de Futbol Vallvidrera

El Valldoreix FC entrena i competeix al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera. FOTO: Valldoreix FC

Aquesta temporada 2017-2018, el Valldoreix FC ha absorbit (s'està redactant l'acord) els 3 equips de futbol 7 de l'Escola de Futbol Vallvidrera, clubs que comparteixen instal·lació al Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera i, per tant, el nombre de jugadors del Valldoreix FC ha arribat als 200 jugadors federats. A més, el club també s'ha quedat l'escola d'iniciació, que no competeix. Jorge González, president del Valldoreix FC des del 2012, ha assegurat que "estem preparats per fer aquest salt qualitatiu important".

D'altra banda, el Valldoreix FC continuarà assessorant els equips de futbol base del club Foiró, que es preparen a la ZEM La Guinardera.

No han pogut jugar a futbol a Sant Cugat

Un dels equips del Valldoreix FC. FOTO: Valldoreix FC

El fet de no poder entrenar ni competir a Sant Cugat, des del 2010 obliga al Valldoreix FC a haver de pagar el lloguer per utilitzar el Camp Municipal de Futbol de Vallvidrera, fet que a Sant Cugat no hauria de fer. González ha afirmat que "una part important del nostre pressupost és el lloguer del camp, però a Vallvidrera hi estem bé". González ha assenyalat que "quan vam posar en marxa el club, l'Ajuntament de Sant Cugat no ens va poder facilitar un camp. Teníem un problema i vam buscar una solució, jugar a Vallvidrera".

El futur del primer equip

Jorge González és el president del Valldoreix FC. FOTO: Àlex López Puig

Respecte a el futur del primer equip sènior, que milita a la Tercera Catalana, el president del Valldoreix FC ha assegurat que "l'objectiu a curt o mitjà termini és l'ascens de categoria".

El bàsquet

Per segona temporada consecutiva, el Valldoreix FC seguirà tenint un equip sènior de bàsquet, que juga al Consell de L'Esport Escolar de Barcelona (CEEB), i ho fa a les instal·lacions de La Farga.

I, ara, futbol sala

Després de la petició d'un grup de jugadors, el Valldoreix FC treballa en la creació d'un equip sènior de futbol sala, que si no competeix a la Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ho farà en competició escolar.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem