El Voleibol Sant Cugat es jugarà l'ascens en l'últim partit a casa

La derrota per 3 a 0 a Tenerife obliga a les santcugatenques a guanyar el Torrelavega en la darrera jornada de la fase d'ascens

El DSV Club Voleibol Sant Cugat s'ho jugarà tot a una carta en la sisena i última jornada de la fase d'ascens contra el CV Torrelavega. Després de dues derrotes consecutives, per 3-1 a Guadalajara i per 3-0 contra el Cuesta Piedra Santa Cruz, aquest dissabte 16 d'abril, el Voleibol Sant Cugat ha deixat de ser el líder de la fase d'ascens. La classificació està encapçalada pel Cuesta Piedra amb 10 punts, seguit del Motorsan Guadalajara amb 9 i del DSV Sant Cugat amb 8.

Malgrat que es troba actualment fora de posicions d'ascens, una victòria per 3-0 o 3-1 contra el CV Torrelavega en l'última jornada asseguraria l'ascens a les santcugatenques, sigui quin sigui el resultat entre Motorsan Guadalajara i Cuesta Piedra Santa Cruz. Un 3-2, tot i que podria servir-los, dóna la possibilitat als altres dos equips a pactar un resultat que els afavoreixi a tots dos.

El rival, el CV Torrelavega, ha quedat aquesta jornada apartat de la lluita per l'ascens, una situació que podria afavorir la victòria del DSV CV Sant Cugat. En qualsevol cas, els precedents d'aquesta temporada són un 3-0 en contra a les semifinals de la Copa Princesa i un 2-3 a favor que en aquest cas seria insuficient per pujar. Aquest decisiu partit es disputarà el dissabte 23 d'abril, a les 18 hores, al Pavelló de Valldoreix.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem