contingut promocionat
ASMON

Els Jocs StQlimpics es consoliden amb la seva cinquena edició

En la primera de les tres jornades (atletisme, bàsquet i pètanca) hi ha hagut 76 participants

Un total de 76 participants són els que han participat aquest divendres, 5 de maig, a la ZEM La Guinardera, en la primera de les tres jornades dels Jocs StQlimpics. En aquesta ocasió, l'esport protagonista ha estat l'atletisme i ha comptat amb la col·laboració de la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat. Les altres dues disciplines són el bàsquet, que es farà el 26 de maig, al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, i la petanca, el 8 de juny a les instal·lacions del CP Sant Cugat Atlètic.

Què són els Jocs StQlimpics?

S'ha pogut visitar una exposició, que també es podrà veure a la Casa de Cultura. À. L. P.

Els Jocs StQlimpics, que enguany se celebra la seva cinquena edició, va ser una proposta que va néixer l'any 2012 de la Taula per a persones amb discapacitat de Sant Cugat (Ajuntament de Sant Cugat), amb la intenció de promoure l'esport entre les persones amb trastorns del desenvolupament intel·lectual, malaltia mental o discapacitat física, per fomentar un estil de vida saludable, augmentar l'autoestima i sensibilitzar la ciutadania.

Les 6 entitats que participen en els Jocs StQlimpics són ASDI, ASPASUR, Residència Sant Medir, Taller Jeroni de Moragas, GURU i Club Muntanyenc Sant Cugat.

Una exposició fotogràfica

S'han fet diferents proves atlètiques. FOTO: Localpres

Coincidint amb aquests 5 anys dels Jocs StQlimpics, la Taula per a persones amb discapacitat de Sant Cugat ha elaborat una exposició amb un recull de fotografies de la competició d'atletisme, que després de l'estiu es podrà visitar a la Casa de Cultura.

Eloi Rovira: "És una activitat plenament consolidada"

Podi d'una de les proves. FOTO: Localpres

Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, ha assegurat que els Jocs StQlimpics "és una activitat plenament consolidada i cada any superem la xifra de participants. La ciutat ho valora, per això van guanyar els Premis Ciutat de Sant Cugat". Per a Rovira, aquesta activitat serveix "per donar l'oportunitat a aquestes persones de gaudir de l'esport en les millors condicions que tenim a la ciutat".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem