Guillem Pérez, nou entrenador de l'Sporting Clube de Portugal

El tècnic santcugatenc s'incorpora a un dels clubs més prestigiosos de la lliga portuguesa

L'Sporting Clube de Portugal ha oficialitzat aquest divendres 24 de juny la contractació del santcugatenc Guillem Pérez com a nou entrenador del primer equip portuguès. Pérez, que en la darrera temporada ha dirigit el Moritz CE Vendrell, aterra en una de les lligues més competitives del planeta on els darrers anys FC Porto i SL Benfica han estat els grans dominadors.

Guillem Pérez ha signat amb l'Sporting per les pròximes dues temporades amb opció a una tercera. El repte, segons es desprèn de les seves paraules, és majúscul: "L'Sporting és un dels clubs més grans a escala europea, el que té més seccions de tota Europa, i on el tracte cap a l'esportista és immillorable. És un salt important, d'un esport amateur a un esport professionalitzat". 

Considera que dirigir un equip de màxim nivell a la lliga portuguesa és també una gran oportunitat: "La lliga portuguesa ha fet un salt qualitatiu bestial els últims anys. Per a mi és la que té més nivell". Destaca també la duresa dels rivals: "Hi ha equips que ja tenen un grup compacte, aquí estem en desavantatge. Tenim una bona plantilla, però hem de fer un bon equip".

Projecte i objectius ambiciosos

Guillem Pérez ha estat la darrera temporada subcampió d'Europa sub-20 com a seleccionador espanyol, i entrenador del Moritz CE Vendrell, que ha finalitzat cinquè a OK Lliga. Arriba a un Sporting Clube en què els objectius esportius passen per guanyar títols: "L'exigència és màxima en un club com l'Sporting. En qualsevol secció del club l'objectiu sempre és guanyar".

L'Sporting Clube ha fet una aposta important per créixer i millorar el seu equip i entre altres ha incorporat al veterà Pedro Gil, considerat per molts el millor jugador del món. Gil ha jugat les últimes temporades a Itàlia: "Que Pedro Gil sigui a l'equip diu molt de la solidesa del projecte. A mi em dóna molta tranquil·litat", ha afegit.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem