Guillem Rivera: estrenar esport, el futbol, i anar a la selecció espanyola

En la seva primera temporada competint en la disciplina de futbol, el santcugatenc, de 19 anys, debutarà a la selecció espanyola per disputar els CPISRA World Games 2018, que es fan a Sant Cugat

En la seva primera temporada competint en la disciplina de futbol (juga de mig), Guillem Rivera Sánchez ha estat seleccionat per la selecció espanyola per competir en els CPISRA World Games 2018, que del 7 al 13 d'agost es fan a Sant Cugat. "Estic molt content de jugar aquest campionat. L'objectiu que em plantejo no és altra que el de passar-m'ho bé, com sempre", detalla el de Sant Cugat. Abans de prendre part als jocs mundials per a persones amb paràlisi cerebral, Rivera s'entrenarà amb els seus companys de selecció. Aquesta serà la competició més important que hagi disputat fins ara.
 

Rivera juga en el Disport Futbol Club

Rivera juga a futbol i a futbol sala en el Disport Futbol Club, a Pallejà, i ja ha defensat la selecció catalana en un torneig internacional a Barcelona, amb equips americans i anglesos. En la lliga regular ja ha fet desplaçaments importants a València, Extremadura i Màlaga i també a diferents poblacions de la geografia catalana.

ART 6567

Guillem Rivera, amb les samarretes de la selecció catalana i el Disport FC. FOTO: Artur Ribera



I, amb anterioritat, ha practicat diversos esports com el judo, el tennis de taula, el tennis i el taekwondo. "El futbol és l'esport que continuaré practicant. L'esport m'agrada molt i és una manera de desconnectar. M'ho passo molt bé", assegura.

El santcugatenc té 19 anys i el curs vinent estudiarà segon de Treball Social, a la Universitat Ramon Llull-Fundació Pere Tarrés.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem