Jaël Bestué, Carla Morral i Tania del Cerro fan podi a l'estatal juvenil d'atletisme

Jaël Bestué, del Club Muntanyenc Sant Cugat), ha guanyat els 200 metres i, a més, ha igualat el rècord d'Espanya d'aquesta prova, amb 24 segons i 43 dècimes

Tres atletes de Sant Cugat han pujat al podi en la 39a edició del Campionat d'Espanya Juvenil en Pista Coberta, que s'ha celebrat aquest cap de setmana del 5 i 6 de març, a Sant Sebastià. Jaël Bestué (Club Muntanyenc Sant Cugat) s'ha coronat campiona estatal en la prova dels 200 metres i, a més, ha igualat el rècord d'Espanya d'aquesta prova, amb 24 segons i 43 dècimes.

La també atleta del CM Sant Cugat, Carla Morral, ha estat subcampiona en els 800 metres, amb una marca de 2.17.36. Finalment, Tania del Cerro (FC Barcelona) s'ha penjat una medalla de bronze en la prova de salt de perxa, amb un salt de 3.60 metres.

Yeray Campos, campió de Catalunya

Yeray Campos, també del Club Muntanyenc, s'ha adjudicat el Campionat de Catalunya Infantil de Proves Combinades en Pista Coberta i, a més, ha fet el rècord de Catalunya amb 1.827 punts. Aquest campionat català s'ha fet el dissabte 5 de març, a Sabadell. També en aquesta prova, Marc Sala (CM Sant Cugat) ha estat subcampió amb 1.727 punts.

Ignacio Villegas, plata al català cadet

Ignacio Villegas (Club Muntanyenc Sant Cugat) s'ha proclamat subcampió de Catalunya Cadet 3.000 metres Marxa en Pista Coberta, el 5 de març a Sabadell. El santcugatenc ha fet un registre de 16.18.72.

Alícia Hernández, segona al català de veterans

L'atleta del CM Sant Cugat ha guanyat el Campionat de Catalunya de Veterans en Pista Coberta, el 6 de març, a Sabadell. Aquesta santcugatenca de 55 anys ha participat en triple salt, amb un alt de 9 metres i 67 centímetres.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem