L'Augusta Padel s'inaugura amb diverses activitats

Ho fa del 6 al 8 de novembre amb un sopar institucional, un torneig obert, un clínic i un partit d'exhibició

El complex esportiu Augusta Padel, que va obrir les seves portes el 6 de juliol, s'inaugura oficialment entre el divendres 6 i el diumenge 8 de novembre amb diferents actes i activitats obertes a tothom. El divendres se celebrarà un sopar institucional.

Dissabte i diumenge, un torneig open

El dissabte i diumenge es jugarà un campionat obert amb 3 categories masculines (2a, 3a i 4a), 3 femenines (2a, 3a i 4a), i 2 mixtes (2a i 3a). També es farà un torneig adreçat a nens i nenes d'entre 8 i 14 anys. La competició començarà dissabte, a les 13.30 hores, i les finals es jugaran diumenge, a les 19 hores. L'entrega de premis i un sorteig de regals tindrà lloc a les 20 hores.

Clínic i partit de les dues millors parelles del món femenines

Dissabte, a les 10 hores, hi haurà un clínic ofert per les jugadores del World Padel Tour, les germanes bessones Mapi i Majo Sánchez Alayeto i Marta Marrero (directora de l'escola d'Augusta Padel) i Alejandra Salazar, exclusiu pels alumnes de l'escola de pàdel. A les 12 hores, Sánchez Alayeto i Marta Marrero-Alejandra Salazar, que actualment encapçalen les posicions 1 i 2 del rànquing mundial, oferiran un partit d'exhibició, amb entrada gratuïta.

Les instal·lacions

La nova instal·lació esportiva compta amb un total d’11 pistes de pàdel oficials del World Padel Tour (WPT), amb 6 pistes exteriors, 4 cobertes i 1 pista central panoràmica amb capacitat per a 300 persones de públic. Augusta Padel està ubicada al davant de la ZEM La Guinardera, i el sistema d’ús de les instal·lacions té el format play&pay (juga i paga), en el que es juga sense ser-ne soci.

 

Pel que fa a serveis disposa de vestidors, restaurant, bar, terrassa, zona d'esbarjo, botiga de pàdel i aparcament. El Restaurant Brau té capacitat per a 95 comensals i està dirigit pel xef executiu Marc Roca.

Venda d'entrades del Challenger World Padel Tour

Aquest cap de setmana, l'Augusta Padel posarà a la venda les entrades del Barcelona Challenger World Padel Tour, que es jugarà en aquest equipament del 16 al 22 de novembre. Les entrades només es podran comprar a l'Augusta Padel. En aquest campionat hi podran participar les parelles amb rànquing superior a la 10a parella del World Padel Tour. Serà la quarta i última prova del Challenger.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem