L'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom organitza la Trobada Local de Karate

Aquesta jornada de promoció de karate escolars se celebrarà aquest dissabte, 23 de gener, de 9 a 12 hores, al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler, amb un centenar de participants

La tercera edició de la Trobada Local de Karate se celebra aquest dissabte, 23 de gener, de 9 a 12 hores, al Pavelló 1 de la ZEM Rambla del Celler. Es tracta d'una jornada de promoció de karate escolar, de caràcter lúdica i esportiva, no competitiva, que reuneix els nens i nenes de les escoles i les entitats de Sant Cugat que practiquen el karate.

L'exhibició es desenvoluparà en el format de kata (formes), en les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Una kata és una demostració dels moviments i canvis de posició fets en sèries.

Tot i que no s'establiran classificacions, l'organització, l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), lliurarà una medalla a tots els participants. Es preveu la participació d'un centenar de santcugatencs. En el curs escolar 2014-2015 hi van prendre part 110 participants (76 nens i 34 nenes), i en el 2013-2014, 77 participants (49 nens i 28 nenes).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem