La ciutat reconeix el treball de Salarich i Martínez liderant Sant Cugat Creix

L'alcaldessa elogia als que fins al juliol passat eren el president i vicepresident de l'associació des del seu naixement, i que van demanar a l'Ajuntament que Sant Cuga fos Ciutat Europea de l'Esport

L'alcaldessa de Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha ofert una recepció a Albert Salarich i Miquel Martínez, que fins al juliol passat eren el president i vicepresident de l'associació Sant Cugat Creix, i els ha agraït la tasca desenvolupada al capdavant d'aquesta entitat. Salarich i Martínez han estat els màxims responsables de l'associació des de la seva fundació, l'abril del 2014, i van ser les persones que van sol·licitar a l'Ajuntament que Sant Cugat fos Ciutat Europea de l'Esport 2018.

Més info: Europa torna a apostar per Sant Cugat Creix i li atorga el projecte SCORES

Salarich: "Aquest és un reconeixement de la ciutat del tot compartit amb Miquel Martínez"

Salarich, que ha rebut una placa de l'Ajuntament com a expresident de Sant Cugat, Creix, ha explicat que aquest "reconeixement de la ciutat és del tot compartit amb Miquel Martínez. Seguirem col·laborant amb Sant Cugat Creix".

L'acte de reconeixement s'ha fet aquest dijous, 15 de novembre, a l'Ajuntament de Sant Cugat, en el que també hi han participat Eloi Rovira, tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Mauri Benito, president de Sant Cugat Creix i expresident del Club de Rugby Sant Cugat.

La nova junta de Sant Cugat Creix

La nova junta de Sant Cugat Creix, entitat formada pel Patí Hoquei Club Sant Cugat; Club Voleibol Sant Cugat; Club de Rugby Sant Cugat i Junior FC, està integrada per Mauri Benito (CR Sant Cugat), president; Gemma Grau (Junior FC), tresorera; Maria Manent (CV Sant Cugat), secretària; Núria Terribas (CV Sant Cugat), vocal; Keko Marzá (PHC Sant Cugat), vocal; Marcos Hoffman (Junior FC), vocal, i Joan Pont (PHC Sant Cugat), vocal.

Més info: Gerard Figueras: "El model de Sant Cugat Creix és pioner"

Més informació
 
Comentaris

Destaquem