La festa major omple de motocicletes la ciutat amb la 16a Concentració i Passejada

Hi han participat una cinquantena de motocicletes de diferents models i èpoques

Una cinquantena de motocicletes de diferents models i èpoques han participat en la 16a edició de la Concentració i Passejada de Motos de la Festa Major de Sant Cugat, amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc, aquest dissabte, 29 de juny, a la tarda. Un any més, les motocicletes han fet una cercavila pels carrers de la ciutat, amb uns 5 quilòmetres de recorregut.

L'organització, el Moto Club Rat Penats de Sant Cugat, que va néixer fa 17 anys, ha lliurat diversos premis com la millor R, la millor custom, la millor naked, la més antiga, la més trial i la més rutera. També ha punxat la santcugatenca Dj Aryanne i s'ha fet un sorteig de material.

 

"Paga-li, Joan", ball del vano i el ram. Foto: Bernat Millet.

 

La Festa Major al TOT

Segueix tota l'actualitat de la Festa Major al canal TOT Festa Major, i consulteu les activitats previstes a l'agenda. Tota l'actualitat la podeu trobar a les xarxes socials del TOT Sant Cugat, a Twitter, Facebook i Instagram. I des del divendres, 21 de juny, podeu trobar el programa TOT Festa Major juntament amb la revista. També podeu consultar el programa en format digital. No us perdeu res!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem