La jornada multi esportiva de la Coordinadora s'ajorna fins a la Festa de tardor

Aquesta iniciativa s'havia de convocar un cop finalitzada la temporada esportiva, entre els mesos de juny i juliol

La jornada multi esportiva que la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat havia d'organitzar un cop acabada la temporada esportiva, entre els mesos de juny i juliol, es farà, finalment, en la pròxima edició de la Festa de Tardor. Així ho han decidit els representants dels 8 clubs que aquest dilluns, 9 de maig, s'han reunit al local social de la Unió Ciclista Sant Cugat. Aquesta jornada lúdica-esportiva, que coordinarà Oswaldo Romero, es desenvoluparà en format de gimcana.

Una de les propostes que hi havia sobre la taula era que aquesta jornada multi esportiva es fes durant la pròxima Festa Major de Sant Cugat, del 28 de juny al 3 de juliol, aprofitant l'espai de l'Esport al Carrer, al Parc de Can Vernet, però finalment s'ha descartat per diversos motius.

S'aprova la nova pàgina web

En els últims mesos, la Coordinadora està molt present a les xarxes socials i en aquesta sessió de treball s'ha aprovat la creació d'una pàgina web, que donarà més visibilitat a la plataforma esportiva.

Contactaran de nou amb La Farga i el Viaró

La plataforma esportiva no ha rebut cap resposta de les cartes que va enviar als directors de les escoles La Farga i Viaró on els demanaven que els hi cedissin instal·lacions esportives per poder entrenar mentre l'Ajuntament de Sant Cugat no construeix el nou pavelló de La Guinardera. La plataforma esportiva tornarà a contactar amb les dues escoles per poder entrevistar-se amb els seus respectius directors.

Es reuniran amb el PP i ERC-MES

A petició dels grups municipals de l'oposició del Partit Popular (PP) i ERC-MES, la plataforma esportiva ha decidit trobar-se amb tots dos. L'entrevista amb el PP serà el 30 de maig, a les 20 hores, i amb ERC-MES, el 13 de juny, a les 19 hores. El 30 de maig, a les 19 hores, els clubs de la plataforma es trobaran en una reunió, però en aquesta ocasió serà sense mitjans de comunicació, com és habitual.

I el Club Tennis Natació Sant Cugat?

Un dels punts de l'ordre del dia era la petició que ha fet el Club Tennis Natació Sant Cugat per integrar-se a la Coordinadora. Els clubs han decidit debatre aquest punt en una altra sessió per poder estudiar-ho detingudament, sobretot després que fa uns anys es va denegar l'entrada al club Junior FC.

Ja hi ha prou descompte

Després de la carta que la plataforma esportiva va enviar al regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, Eloi Rovira, demanant a l'Ajuntament que els casals de Setmana Santa, estiu i Nadal que organitzen les entitats l'Ajuntament no els cobrin el cost del lloguer de la instal·lació, Rovira ha fet arribar a la plataforma esportiva que l'Ajuntament ja ha fet una reducció prou significativa.

Una reunió d'1 hora i 45 minuts

En aquesta reunió, que s'ha allargat per espai d'1 hora i 45 minuts, hi han participat 8 clubs: Club Muntanyenc Sant Cugat (Oswaldo Romero); Penya Blaugrana Sant Cugat; Unió Ciclista Sant Cugat (Rafa Robledo), Unió Esportiva Sant Cugat (Mònica Mateu); Sant Cugat Esport FC (Miquel Garcia i Llorenç Santasusagna); Futbol Sala Sant Cugat (Carlos Suay); Club Voleibol Sant Cugat (Lluís Moreno), i Salva Álvarez (Club Karate Sant Cugat).

Més informació
 
Comentaris

Destaquem