La pluja ajorna la jornada multiesportiva de la Coordinadora d'Entitats Esportives

Pel president de la plataforma esportiva, Rafa Robledo, aquesta jornada lúdica-esportiva que s'havia de fer el dissabte 30 de setembre "se celebrarà en aquest últim trimestre de l'any"

La pluja ha obligat a ajornar la jornada multiesportiva que havia d'organitzar aquest dissabte, 30 de setembre, a la tarda, la Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat a la plaça de l'Ajuntament i a la rambla del Celler, fins al quiosc de premsa. El president de la plataforma esportiva, Rafa Robledo, ha explicat que, tot i que encara no té data, aquesta jornada lúdica-esportiva "se celebrarà en aquest últim trimestre de l'any i, a més, pensem repetir aquesta activitat en diferents ocasions".

Aquesta activitat, que estava adreçada a nens i nenes que volguessin provar els diferents esports que es practiquen a les entitats de la plataforma esportiva, tenia com a principal objectiu donar a conèixer la plataforma esportiva i promocionar els 12 clubs que l'integren. La jornada multiesportiva estava emmarcada dins la Setmana Europea de l'Esport, que es va fer del 23 al 30 de setembre i en el que Sant Cugat va organitzar diferents activitats esportives.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem