Els nens i nenes, protagonistes de la jornada multiesportiva de la Coordinadora

Aquesta activitat està adreçada a nens i nenes que vulguin tastar els diferents esports que es practiquen als clubs de la Coordinadora d'Entitats Esportives

La Coordinadora d'Entitats Esportives de Sant Cugat organitza aquest dissabte, 30 de setembre, una jornada multiesportiva que té com a principal objectiu donar a conèixer la plataforma esportiva i promocionar els 12 clubs que l'integren. La jornada lúdica-esportiva es farà a la plaça de l'Ajuntament i a la rambla del Celler, fins al quiosc de premsa, de 16 a 20 hores. Aquesta activitat està adreçada a nens i nenes que vulguin provar els diferents esports que es practiquen a les entitats de la plataforma esportiva. Entrenadors dels clubs seran els que dinamitzaran l'activitat. També hi haurà una carpa informativa on els clubs mostraran qui són i què fan. La jornada multiesportiva s'emmarca dins la Setmana Europea de l'Esport, que s'està fent del 23 al 30 de setembre i en el que Sant Cugat organitza diferents activitats esportives.

Els 12 clubs que integren la Coordinadora són Penya Blaugrana Sant Cugat, Futbol Sala Sant Cugat, Unió Ciclista Sant Cugat, Unió Esportiva Sant Cugat, CFU Mira-sol Baco, Club Karate Sant Cugat, Olimpyc Floresta Futbol Sala, Sant Cugat Futbol Club, Club Muntanyenc Sant Cugat, Club Handbol Sant Cugat, Club Jiu-Jitsu Sant Cugat i Qbasket Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem