La Sant Silvestre dóna 1.502 euros a la Federació Catalana Contra el Càncer

L’organització ha lliurat 120 premis

La segona part de l'entrega de premis de la 6a Sant Silvestre de Sant Cugat s’ha fet aquest divendres, 8 de gener, a la tarda, a l'ajuntament. L'entrega de premis als tres primers classificats de la classificació general masculina i femenina ja es va fer el mateix dia de la prova. L’acte ha comptat amb la presència d’unes 75 persones i ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, i Domingo López, president del Club Atlètic Barcelonès, entitat que organitza la Sant Silvestre de Sant Cugat.

La resta de premiats; del 4t al 25è en la classificació general (masculí i femení), el primer classificat i primera classificada de cada categoria, el primer/a atleta local, i la millor disfressa (individual i col·lectiva), també han estat premiats, amb diferents productes com vambes, ulleres de sol, lots i pernils. L’organització ha lliurat 120 premis.

Mira totes les fotografies dels premiats

Ricard Pérez i Laura Bel, els millors atletes locals

La mare de Laura Bel ha recollit el premi. FOTO: Lali Puig

Els santcugatencs Ricard Pérez Bisbal (Unió Ciclista Sant Cugat) i Laura Bel Franquesa (XV Athletic Club) van ser els millors atletes locals de la cursa.

Ricard Pérez va ser 23è en la classificació general amb una marca de 35 minuts i 36 segons, en la seva primera participació en la Sant Silvestre de Sant Cugat. Pérez, de 33 anys, és integrant de la secció de triatló de la Unió Ciclista Sant Cugat i el juny del 2015 va ser tercer en la Mitja Marató de Muntanya de Santa Margarida de Montbui.

Laura Bel va ser 81a en la general i la sisena millor atleta de la cursa amb un temps de 38 minuts i 11 segons. Laura Bel ha estat campiona de la Mitja Marató de Sant Cugat i des de fa uns anys viu a França. La santcugatenca, de 28 anys, és sòcia del Club Tennis Natació Sant Cugat.

1.502 euros per a la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer

L'entrega de premis s'ha fet a l'ajuntament. FOTO: Lali Puig

Per segon any consecutiu, la Sant Silvestre de Sant Cugat ha col·laborat amb la Federació Catalana d'Entitats Contra el Càncer (FECEC). L'eslògan d'aquesta campanya solidària ha estat 'Nassos contra el càncer'. Els atletes que van voler van aportar una quantitat econòmica voluntària a l'entitat. Així, l’organització ha pogut lliurar a la FECEC un total de 1.502 euros, un xec que ha recollit Clara Rosàs, gerent de la FECEC.

Les millors disfresses també tenen premi

El premi per a la millor disfressa individual de la 17a Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat ha estat per a Javier Jiménez (dorsal 2.101), que s’ha endut un val de compra de 100 euros de la botiga santcugatenca Party Fiesta. La millor disfressa col·lectiva ha estat per a Arnau Marzábal, dorsal 1.623, que ha rebut un val de compra de 300 euros de Party Fiesta.

Rovira: "La cursa comença a tenir un llarg recorregut a Sant Cugat"

En els parlaments, Eloi Rovira ha explicat que aquesta cursa “és un èxit de participació” i que “comença a tenir un llarg recorregut a Sant Cugat. Està organitzada per professionals”. Per la seva banda, Domingo López ha dit “la cursa és un èxit” i que “no hi ha cap cursa que doni un premi als primers 25 classificats i primers 25 classificades”.

L’acord es renovarà

Segons van avançar Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, i Domingo López, president del CA Barcelonès, en la presentació de la cursa, no hi ha d'haver cap problema perquè es renovi el conveni entre l'Ajuntament i el CA Barcelonès. Està previst que a finals de gener es reuneixin ambdues parts per segellar la continuïtat d’aquesta cursa atlètica.

Leiva i Ramon, els guanyadors

Els atletes catalans Jaume Leiva (Runners Tarragona) i Bàrbara Ramon (AA Catalunya) es van adjudicar el 31 de desembre la sisena edició de la Sant Silvestre de Sant Cugat. En aquesta 17a edició de la Sant Silvestre Barcelonesa-Sant Cugat, que organitza el Club Atlètic Barcelonès, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Cugat, hi van participar un total de 1.935 atletes.

Aquesta cursa està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme i forma part també del Circuit Divina Pastora Assegurances l'Aliança. El circuit és de 10 quilòmetres.
 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem