La secció d'hoquei sobre herba del Junior FC presenta la nova temporada

El club, amb 48 equips i 550 jugadores i jugadors, ha fitxat Sergi Enrique amb l'objectiu de continuar apostant fort pels equips de la base

La secció d'hoquei sobre herba del Junior FC ha presentat aquest divendres, 6 d'octubre, a la nit, al club de Sant Cugat, els seus 48 equips. En la categoria femenina, el Junior FC té 6 equips prebenjamins, 2 benjamins, 5 alevins, 4 infantils, 4 cadets, 2 juvenils i 4 séniors, i en la masculina 2 prebenjamins, 3 benjamins, 2 alevins, 3 infantils, 3 cadets, 1 juvenil i 5 séniors. A més, la secció també disposa de les categories formatiu i iniciació, per a jugadors de 4 a 7 anys, que no competeixen. En total, unes 550 jugadores i jugadors.

Durant l'acte, el club ha presentat Sergi Enrique (també nou jugador del primer equip), que és el nou director tècnic esportiu del club, entre les categories prebenjamí i cadet, i que compta amb el suport de Pau Abad i Guillem Serrahima, que també s'incorpora. Els responsables tècnics femení i masculí de les categories juvenil i sénior són Joan Vidal i Roger Pallarols, també entrenadors dels primers equips femení i masculí de l'entitat. Amb la incorporació de Sergi Enrique el club vol potenciar, encara més, els equips de formació.

En la presentació, que ha estat presidida per Rafa Espino, president del Junior FC, la secció ha volgut promocionar i potenciar la figura dels porters del club, que s'han presentat davant el públic assistent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem