Mariona Munné, bicampiona del Torneig Internacional de Catalunya

La jugadora de la secció de tennis taula de la UESC s'adjudica les categories alevina i transversal representant a la selecció catalana en el torneig disputat a Calella

La santcugatenca Mariona Munné s'adjudica les 2 proves individuals en les quals va participar en el II Torneig Internacional de Catalunya de tennis taula. Disputat a Calella entre el divendres 15 de març i el diumenge 17, la palista va vèncer la final de la categoria alevina per 3 a 2, mentre que en la prova transversal s'imposava 3 a 1, competint ambdues finals contra la també catalana Sílvia Coll.

A més, per alçar-se com a campiona d'ambdues competicions, la palista santcugatenca eliminava en les semifinals a la número 2 del rànquing espanyol Eva Vega (per un resultat de 3 a 0 i 3 a 1), mentre que en la final s'imposava a la número 1 del rànquing, Sílvia Coll, sent la primera vegada que vencia a ambdues jugadores.

Amb això, la jugadora formada a la secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat, participava en la competició formant part de la secció catalana de tennis taula, competint amb rivals d'altres seleccions com d'Andalusia, Madeira, Euskadi i Andorra, a més de joves promeses d'altres clubs catalans.

D'aquesta manera, la santcugatenca augmenta el seu palmarès i demostra el gran futur de la palista, després de ser la primera jugadora de la UESC en representar a la selecció espanyola en l'Euro Mini Champs el darrer estiu, un campionat europeu en categoria aleví.


Gen guanyador


D'altra banda, Laia Munné, germana bessona de Mariona Munné, finalitzava en la 4a posició en la categoria alevina, representant al club vermell-i-negre. Amb això, la santcugatenca, després de vèncer en els quarts de final la 3a del rànquing català, Raquel Larrubia, s'enfrontava en les semifinals vers a Sílvia Coll i, després de caure eliminada, perdia el partit pel 3r i 4t lloc davant Eva Vega.

Per a Josep Antón, entrenador d'ambdues: "Estem molt contents pel resultat de les germanes Munné. Han demostrat estar al nivell de les millors jugadores catalanes i espanyoles i això ens encoratja a seguir treballant fort i creure que aquesta temporada podem aconseguir alguns podis en l'àmbit català i espanyol, tant en individuals com en equips".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem