Marta Marrero, bicampiona del món de pàdel

La jugadora de Sant Cugat s'ha adjudicat els títols de parelles, amb Alejandra Salazar) i de seleccions nacionals

La santcugatenca Marta Marero és la nova campiona del món de pàdel, tant per parelles com per seleccions. I ha aconseguit aquests dos títols mundials en la seva primera participació. En la competició per parelles, que Marta Marrero també ha competit amb Alejandra Salazar, la seva companya habitual de joc, Marreo-Salazar han guanyat (6-3 i 6-2) en la final a les catalanes Lucía Sainz i Gemma Triay.

En la competició per seleccions nacionals, Marta Marrero-Alejandra Salazar també han conquerit el títol, amb la selecció espanyola absoluta femenina, davant l'Argentina de Paula Eyheraguibel, directora tècnica esportiva de la secció de pàdel del Club Esportiu Valldoreix, i Aranzazu Osoro, a qui han superat per 7-5 i 6-2. El resultat final ha estat de 3 punts a 0. Abans d'arribar en la final, Espanya ha eliminat Suècia, en semifinals; Portugal, en quarts de final, i França i Mèxic en partits de grup. Tots els enfrontaments els han guanyat per 3 punts a 0.

Marrero: "Ha estat la meva primera participació al mundial!"

En declaracions al TOT Sant Cugat, Marta Marrero ha assegurat que "estic molt contenta. Aquesta ha estat la meva primera participació en el mundial!". També ha explicat que "hem jugat molt bé, a un bon nivell. Estem en una bona ratxa i amb molta confiança, i això sempre et dóna un plus". El Campionat del Món de pàdel s'ha jugat a Cascais (Portugal), del 14 al 19 de novembre.

Dos torneigs per acabar l'any

Abans d'acabar l'any, Marta Marrero i Alejandra Salazar, parella número 1 al rànquing del World Padel Tour (WPT) jugaran el torneig Keler Euskadi Open, del 30 de novembre al 4 de desembre, i el Master Final, a Madrid, del 14 al 18 de desembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem