Marta Marrero guanya la penúltima prova del World Padel Tour

Marta Marrero-Alejandra Salazar s'han adjudicat l'Estrella Damm Saragossa Open i es mantenen en el número 1 al rànquing del World Padel Tour

La palista de Sant Cugat Marta Marrero s'ha adjudicat, amb la seva companya Alejandra Salazar, la penúltima prova del World Padel Tour. La parella Marrero-Salazar ha guanyat l'Estrella Damm Saragossa Open, que s'ha jugat del 26 al 30 d'octubre. En la final, les campiones han superat les jugadores de Saragossa Mapi i Majo Sánchez Alayeto, per 7-5 i 6-4. Marta Marrero i Alejandra Salazar es mantenen en el número 1 al rànquing del World Padel Tour. L'última prova del WPT es disputarà a Sant Sebastià, del 30 de novembre al 4 de desembre. El màster del WPT es farà del 14 al 20 de desembre.

En declaracions al TOT Sant Cugat, Marta Marrero ha explicat que "estem jugant a un nivell molt bo i hem aconseguit estabilitat en el joc".

Al Mundial

Marta Marrero i Alejandra Salazar jugaran, del 14 al 19 de novembre, el Mundial per equips, amb la selecció espanyola, i també en individuals. Es jugarà a la ciutat portugesa de Cascais.

Campiona de Catalunya

El passat diumenge 23 d'octubre, Marta Marrero també es va adjudicar el Campionat de Catalunya Absolut, a l'RC Polo de Barcelona. Marrero i Ari Sánchez van guanyar en la final a Lucía Sainz i Gemma Triay, per 6-4, 3-6 i 6-1.