Marta Marrero guanya a Lugo el segon títol de la temporada del circuit World Padel Tour

En la final, Marta Marrero i Alejandra Salazar han derrotat a les germanes bessones Majo i Mapi Sánchez Alayeto, parella número 1 al rànquing mundial

La jugadora de pàdel de Sant Cugat Marta Marrero ha aconseguit, amb la seva parella Alejandra Salazar, el segon títol de la temporada 2018. La palista local s'ha adjudicat el Lugo Open, aquest diumenge, 9 de setembre. En la final d'aquesta prova del circuit del World Padel Tour (WPT), Marrero- Salazar han superat a les germanes bessones Majo i Mapi Sánchez Alayeto, parella número 1 al rànquing mundial, per 6-2 i 6-3.

Marrero: "L'Alejandra ha fet un torneig increïble"

Marta Marrero ha assegurat que "en l'últim torneig, a Andorra, ens vam quedar a les portes del títol, però vam jugar molt bé i vam acabar amb molt bones sensacions. Dimarts va morir el pare de l'Alejandra i estàvem xafades. Però l'Alejandra s'ha trobat molt bé a la pista i ha fet un torneig increïble".

Segon títol del WPT 2018

Aquesta temporada 2018, Marta Marrero, de 35 anys, ja ha aconseguit 2 títols al WPT. El primer va ser a l'Estrella Damm Alicante Open, el 8 d'abril, quan en la final, Marrero-Salazar es van imposar a les germanes Sánchez Alayeto, Majo i Mapi, per 6-3 i 7-6. I el segon ha estat el Lugo Open, que s'ha jugat del 5 al 9 de setembre. Aquest 2018 també ha estat subcampiona al Vallbanc Andorra La Vella Open i a l'Estrella Damm Catalunya Master.

Lugo Open

En semifinals, Marrero i Salazar han superat a Cata Tenorio-Beatriz González, per 6-2 i 6-3. En quarts de final han eliminat a Carolina Navarro-Cecília Reiter, per un doble 6-2, i en vuitens de final, a Niela Brito-Aranzazu Osoro, per 7-5 i 6-0.

Ara, al Madrid Wopen

Marta Marrero, 5a al rànquing mundial, i Alejandra Salazar jugaran la pròxima prova del WPT en el Madrid Wopen, que es jugarà del 24 al 30 de setembre.

Jugarà el Campionat del Món de pàdel

La jugadora de Sant Cugat jugarà el Campionat del Món de pàdel per equips i per parelles. Ho farà amb la selecció espanyola i amb la seva companya Alejandra Salazar, al novembre a Paraguai.