La nova escola de pàdel de Marta Marrero es presenta amb diferents actes

Unes 500 persones han gaudit a l'Augusta Padel d'un partit d'exhibició entre Marta Marrero-Fernando Belasteguin (número 1 al rànquing del World Padel Tour) i Alex Corretja-Martín Sánchez Piñeiro

La nova escola de pàdel de Marta Marrero s'ha presentat aquest dissabte, 21 d'octubre a la tarda, a l'Augusta Padel, on s'ha fet la foto oficial de l'escola i els equips interclubs (2 masculí i 1 femení). L'escola infantil té 258 nois i noies d'entre 6 i 16 anys (nivells d'iniciació, perfeccionament i competició), i la d'adults, més d'un centenar de persones. Juanlu Blanco és el coordinador de l'escola de pàdel (nens i adults), així com les lligues internes i l'organització dels torneigs.

Belasteguin en un partit d'exhibició

Fernando Belasteguin durant el partit. FOTO: Lali Puig

També s'ha fet un partit d'exhibició de palistes d'elit entre Marta Marrero-Fernando Belasteguin (número 1 al rànquing del World Padel Tour) i Alex Corretja (extennista d'elit)-Martín Sánchez Piñeiro (número 31 al rànquing del WPT), que han seguit en directe unes 500 persones. També s'ha jugat un pro-am un proam (amb jugadors professionals, esportistes rellevants i patrocinadors).

D'altra banda, del divendres 20 d'octubre al diumenge 22 d'octubre s'ha jugat un torneig amateur, amb la participació de 142 parelles.

Recordem que la jugadora de Sant Cugat, número 3 el rànquing del World Padel Tour, és, des del divendres 1 de setembre, la nova responsable de la gestió esportiva de l'Augusta Padel. La propietat del club i la societat esportiva de la jugadora professional van arribar un acord i el club va externalitzar la gestió esportiva a Marta Marrero, que fins ara n'era la directora esportiva.

Marta Marrero. FOTO: Lali PuigAlex Corretja. FOTO: Lali Puig

Més informació
 
Comentaris

Destaquem