Mengual i Ribes, atractius en l'exhibició de natació artística del CN Valldoreix

La santcugatenca i Pau Ribes han fet un solo

La santcugatenca Gemma Mengual i Pau Ribes han participat activament en una de les tradicionals exhibicions (Setmana Santa, estiu i Nadal) de la secció de natació artística (fins ara natació sincronitzada) del Club Natació Valldoreix, aquest dijous, 15 de març, a la tarda, al Complex Esportiu EMD de Valldoreix.

Mengual, exnedadora d'elit i en els últims anys (després de la seva retirada) al cos tècnic de l'equip espanyol, i Ribes, que acaba de penjar-se la medalla de bronze en rutina tècnica en el duet mixt amb Berta Farreras al French Open FINA World Series, a París, han ofert un solo.

L'acte ha comptat amb la presència de Bernat Gisbert, vocal d'Esports de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Albert Viladés, president del Club Natació Valldoreix, i Alex López, director tècnic esportiu del Complex Esportiu EMD de Valldoreix.

La secció de natació artística del CN Valldoreix té 55 nedadores, que entrenen Andrea Puerta i Cecília Jiménez. Puerta, exnedadora del Club Sincro Sant Cugat, és la responsable del nivell de competició, i Cecília Jiménez, exnedadora de l'equip espanyol de natació sincronitzada, d'oci i escolar.

Alex López: "Al CN Valldoreix, cada cop estem creixent més"

Pau Ribes ha fet un solo. FOTO: Artur Ribera

Alex López ha explicat que "al CN Valldoreix cada cop estem creixent més, en tots els sentits. Fem aquest tipus d'activitats per motivar i engrescar a tothom".

La pròxima exhibició, la d'estiu, es farà a finals de juny, en una data encara per concretar.

Exhibició de la secció de natació artística del CN Valldoreix. FOTO: Artur RiberaLes components de la secció de natació artística del CN Valldoreix, amb Gemma Mengual i Pau Ribes. FOTO: Artur Ribera
Més informació
 
Comentaris

Destaquem