Nous circuits en la 10a Marxa Transcollserola de BTT

L'organitza la Unió Ciclista Sant Cugat aquest diumenge, 26 de novembre, i es realitzarà íntegrament amb GPS

La Unió Ciclista Sant Cugat organitza aquest diumenge, 26 de novembre, la desena edició de la Marxa Trnascollserola Memorial Joan Camps de BTT, que forma part del Circuit de Gran Fons BTT de la Federació Catalana de Ciclisme. La prova transcorrerà per pistes forestals del Parc de Collserola i travessa els termes municipals de Sant Cugat, El Papiol, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Barcelona i Cerdanyola del Vallès.

Com a novetat, la Transcollserola estrena un recorregut llarg de 73 km, amb un desnivell acumulat positiu de 1.610 m, i també un recorregut curt de 32 km, amb un desnivell acumulat positiu de 570 m. Hi haurà 3 avituallaments de sòlids i líquids al recorregut llarg i 2 al curt. Aquesta edició es realitzarà íntegrament amb GPS.

La sortida i arribada de la Transcollserola, una prova de caràcter no competitiu per a majors de 16 anys, serà el Parc de la Pollancreda. La sortida del recorregut llarg serà a les 8 hores, i el curt a les 8.30 hores. A l'arribada, els ciclistes rebran un obsequi de l'organització i també podran gaudir d'una botifarrada.

Les inscripcions, amb un màxim de 200 participants (ho estableix el consorci del Parc de Collserola) es tanquen aquest divendres, 24 de novembre, o fins a arribar a les 200 inscripcions.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem