Núria Terribas es presentarà en les pròximes eleccions del Club Voleibol Sant Cugat

La presidenta ho ha dit, en declaracions al TOT Sant Cugat, en el primer dels dos actes que organitzarà l'entitat per celebrar el seu 30è aniversari (1988-2018)

Núria Terribas optarà a la reelecció en les pròximes eleccions a la presidència del Club Voleibol Sant Cugat, que se celebraran a finals del 2018 en una data encara per concretar (encara no hi ha calendari electoral). "Em presentaré amb tres o quatre persones de l'actual junta. Estem conformant un grup de persones ampli, amb ganes de treballar, amb gent que comença al club, que té nenes petites i que té anys al davant". Terribas, que és presidenta des del gener del 2017, avança que hi podria haver una segona candidatura: "És possible que hi hagi una altra candidatura i que, per tant, hi hagi les primeres eleccions al club".

Primer acte del 30è aniversari

Jugadores, cos tècnic, directiva i expresidents han format un 30 al Pavelló de Valldoreix. FOTO: À. L. P.

Així ho ha explicat Núria Terribas, en declaracions al TOT Sant Cugat, durant el primer dels dos actes que organitzarà el CV Sant Cugat per celebrar el seu 30è aniversari (1988-2018), i que s'ha fet al Pavelló de Valldoreix, aquest divendres, 8 de juny, al vespre. A l'acte hi han participat els 4 expresidents de l'entitat, Carles Castro, Francesc Tortosa, Miquel Martínez i Lluís Moreno. Després s'ha fet el tradicional sopar de cloenda de temporada a l'escola Ferran i Clua. Terribas ha assenyalat que "ha estat un acte bonic, amb la presència dels quatre expresidents de l'entitat, que han explicat la història del club i ha estat emotiu".

El segon i últim acte de celebració dels primers 30 anys d'història del club es farà al setembre, en una data encara per determinar, coincidint amb la presentació dels equips de la temporada 2018-2019. Llavors, el club organitzarà una exposició retrospectiva.

DSV seguirà patrocinant el club

Per quarta temporada consecutiva, l'empresa DSV serà patrocinador de l'entitat. En aquest sentit, Terribas ha agraït "sincerament a Iban Mas, director general de DSV a Espanya, l'aposta pel club" i ha explicat també que "estem intentant tancar algun patrocinador més substanciós perquè ens ajudi a no patir tan econòmicament com ens estan fent patir la subvenció pública de la Generalitat, que ens està fent anar malament".

El cadet A, al Campionat d'Espanya

El cadet A del DSV CV Sant Cugat, que prepara Lluc Forn, participarà del 13 al 17 de juny, a Castelló, en el Campionat d'Espanya, amb 32 clubs participants. "Tenim moltes expectatives posades en el cadet. És un cadet molt potent. Confio estar lluitant pels primers quatre llocs del campionat".

Leo Passerine marxa a l'Elx

La presidenta del CV Sant Cugat ha confirmat que Leo Passerine deixarà el juvenil A per entrenar la pròxima temporada, 2018-2019, el Club Voleibol Elche Viziusport. "La baixa del Leo és una baixa que lamento profundament, perquè era un actiu molt important del club. Entenc que ell també tingui aspiracions d'anar creixent com a entrenador. Ha tingut ofertes per estar en equips de dalt de tot de la lliga espanyola", ha assegurat. Així, el juvenil A el dirigirà Lucho i el sènior B de Primera Nacional, Álex Pérez.

El torneig internacional, del 20 al 23 de setembre

El Torneig Internacional de Voleibol Base Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez es jugarà del 20 al 23 de setembre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem