Núria Terribas, nova directiva de la Federació Catalana de Voleibol

Ja ho són els santcugatencs Alfredo Bergua (tresorer) i Àngel Sanchís (vocal)

L’Assemblea General de la Federació Catalana de Voleibol ha ratificat a Núria Terribas com a nova vocal de la junta directiva l'ens federatiu, càrrec que ocupa des de fa un mes. Així ho van decidir els clubs en l'assemblea del dissabte 17 de juny, a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC). Qui ha deixat de ser-ne vocal, de manera voluntària i per motius personals, és Toni Alemany, director tècnic esportiu del DSV Club Voleibol Sant Cugat, que en formava part des de fa molts anys amb una vessant de caràcter tècnic.

 

Núria Terribas ha explicat que “quan Toni Alemany va deixar la vocalia, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, em va proposar entrar al cos directiu, i m'hi he compromès fins que acabi aquest mandat. La federació fa molta feina i encara en pot fer més. El club hi vol ser”.

3 santcugatencs a la federació catalana

Núria Terribas, Alfredo Bergua (tresorer), també vocal de la Federació Espanyola de Voleibol, i Àngel Sanchís (vocal) són els tres santcugatencs que, ara mateix, formen part de la junta directiva de la Federació Catalana de Voleibol.

 

Cal recordar que Núria Terribas Sala és presidenta del DSV Club Voleibol Sant Cugat des del passat 9 de gener, quan va substituir en el càrrec a Lluís Moreno.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem