Andreea Amalia Rosca-Olga Sáez, final del 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis

Martín de la Puente i Quico Tur lluitaran per endur-se el 18è Campionat de Catalunya en Cadira de Rodes

Andreea Amalia Rosca, de Rumania, i la jugadora espanyola Olga Sáez Larra jugaran aquest diumenge, 4 de novembre, a les 11.30 hores, al Club Tennis Natació Sant Cugat, la final del 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení. En les semifinals, que s'han jugat aquest dissabte, 3 de novembre, Andreea Amalia Rosca, de 19 anys, ha superat a la catalana Marina Bassols, per 6-2, 2-6 i 3-6, mentre que Olga Sáez Larra, de 24 anys, s'ha desfet de Rebeka Masarova, jugadora espanyola nascuda a Suïssa, per 6-4, 3-6 i 6-4.

25.000 dòlars en premis en metàl·lic i punts pel rànquing WTA

El Club Tennis Natació Sant Cugat està organitzant, del dissabte 29 d'octubre al diumenge 4 de novembre, el 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení. Es tracta d'un torneig del Circuit ITF Femení de la federació internacional de tenis, amb 25.000 dòlars en premis en metàl·lic i que dona punts pel rànquing WTA. En aquest torneig internacional hi han jugat tenistes de primer nivell com Garbiñe Muguruza (2011) i Carla Suárez (2005). Aquest és un dels campionats que formen part de Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018.

També es decideix el 18è Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes

Coincidint amb el 14è Open ITF ACV Ciutat de Sant Cugat de tenis femení, el CTN Sant Cugat està acollint el 18è Campionat de Catalunya de Tennis en Cadira de Rodes, de l'1 al 4 de novembre. El campionat català repartirà 3.000 euros en premis. La final es jugarà aquest diumenge, 4 de novembre, a les 10 hores, entre Martín de la Puente (cap de sèrie número 1 del torneig) i Quico Tur, que en semifinals s'han desfet de Álvaro Illobre i Juan José Rodríguez, respectivament.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem