Pepe Díaz signa un magnífic 40è lloc de 27.084 atletes en la cursa Behobia-San Sebastián

L'atleta de Sant Cugat, de 28 anys, ha participat, per segona vegada, en una prova de mig fons

L'atleta de Sant Cugat Pepe Díaz Carretero ha signat una excel·lent 40a posició d'entre 27.084 participants en la prestigiosa cursa Behobia-San Sebastián, aquest diumenge, 10 de novembre. Cal destacar aquest nou èxit esportiu del florestà, de 28 anys que, per segona vegada, ha participat en una prova de mig fons. La primera va ser fa només tres setmanes, el diumenge 27 d'octubre, quan es va proclamar subcampió de la 33a Mitja Marató del Vendrell (Tarragona), amb un temps d'1 hora, 14 minuts i 10 segons.

Més info: Pepe Díaz: l'atleta popular fidel a les proves de Sant Cugat i al RCD Espanyol

El setè millor atleta català de la 55a Behobia-San Sebastián

En la 55a edició de la Behobia-San Sebastián, el santcugatenc va recórrer els 20 quilòmetres del circuit, amb un registre d'1.08.22, sent el setè millor atleta català de la prova.

Pepe Díaz: "És un èxit"

Pepe Díaz ha explicat que "és un èxit. Estic molt content. És una carrera molt bonica i, tot i que no va parar de ploure, els carrers estaven plens de gent que no deixaven d'animar als corredors".

Aquest atleta independent té previst córrer aquest pròxim dissabte, 16 de novembre, la 33a edició de les Milles de Cerdanyola, i d'aquí fins a finals d'any també vol participar, entre altres, a la Cursa del Gall de Sant Cugat, el 31 de desembre.

Més info: La Cursa del Gall de Sant Cugat substitueix la Sant Silvestre

Vol córrer en la lliga estatal de les millors mitges maratons de l'Estat espanyol

El santcugatenc té la intenció, també, de participar el 2020 en la lliga estatal de les millors mitges maratons de l'Estat espanyol: Sevilla (26 de gener), Barcelona, València, Madrid i Behobia-San Sebastián.