Sanmartí-Biglieri i Triay-Eyheraguibel guanyen el Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics

En aquesta cinquena edició hi han participat un total de 180 parelles, 155 en categoria masculina i 25 en la femenina

Enric Sanmartí i Adrian Biglieri, en la Primera Categoria Masculina, i Gemma Triay i Paula Eyheraguibel (número 7 al rànquing del World Padel Tour), en la Primera Categoria Femenina, s'han adjudicat la cinquena edició del Torneig Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics. En les finals, la parella Enric Sanmartí-Adrian Biglieri, cap de sèrie número 1 del torneig i campions de les tres primeres edicions d'aquest torneig, ha guanyat Eduard Bainad-Ruben Rivera (cap de sèrie número 2), per 6-7, 6-7 i 6-1, mentre que Gemma Triay-Paula Eyheraguibel han derrotat Núria Rivas-Cristina Bala, per 7-5, 3-6 i 6-3.

En aquesta cinquena edició hi han participat un total de 180 parelles (155 en categoria masculina i 25 en la femenina), 12 parelles més que al 2014 i 51 més que el 2013. Les categories que ha establert l’organització han estat 1a, 2a, 3a i 4a Masculina i 1a i 2a Femenina, amb la participació d'algunes de les millors parelles catalanes. Cal ressaltar que, amb la nova normativa, les sis primeres parelles masculines i femenines del rànquing del World Padel Tour no poden participar en aquest tipus de competicons.

Coincidint amb el cinquè Torneig Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics, el Club Esportiu Valldoreix ha inaugurat la nova pista central del club. Es tracta d’una pista amb la superfície de color blau, amb mides reglamentàries del circuit World Padel Tour i amb una capacitat per a 200 espectadors.

S'han lliurat 3.500 euros en premis en metàl·lic

S'ha posat en marxa la nova pista central de pàdel del Club Esportiu Valldoreix. FOTO: Lali Puig

L’organització ha repartit 3.500 euros en premis en metàl·lic als millors padelistes del campionat. La parella campiona de la 1a Categoria Masculina s'ha endut 1.000 euros, i la de la 1a Categoria Femenina, 750 euros. Els subcampions s'hi han embutxacat 500 euros, i les segones classificades, 400 euros. La categoria de Gran Slam és, després de la de Super Gran Slam, la més important del Circuit Català de Pàdel que organitza la Federació Catalana de Pàdel.

L'acte de lliurement de premis ha comptat amb la presència de diferents autoritats, com Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Miquel Bayona, vocal de la Federació Catalana de Tennis, i Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix.

L'únic gran slam que es fa a Sant Cugat

L'acte de lliurement de premis ha comptat amb la presència de diferents autoritats, com Josep Puig, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix; Miquel Bayona, vocal de la Federació Catalana de Tennis, i Joan Carles Pradell, president del Club Esportiu Valldoreix.

La cinquena edició consecutiva del Torneig Gran Slam de Pàdel Salerm Cosmètics s'ha jugat a les onze pistes de pàdel del Club Esportiu Valldoreix, del dilluns 20 al diumenge 26 d’abril. Aquesta ha estat la tercera prova del Gran Slam 2015 (l'únic que es juga a Sant Cugat), després de jugar-se al CT Vall Park de Barcelona i al Club Egara de Terrassa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem