El CFU Mira-sol Baco i l'associació Sports PTB, de la mà

En la presentació dels 23 equips del CFU Mira-sol Baco, l'entitat ha fet públic l'acord de col·laboració amb aquesta associació de persones de talla baixa, en què organitzaran jornades de futbol inclusives

El Club de Futbol Unión Mira-sol Baco ha presentat aquest divendres, 9 d’octubre, al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol, davant unes 200 persones, els 23 equips d’aquesta temporada 2015-2016. Els 23 conjunts són 3 prebenjamins, 4 benjamins, 5 alevins, 3 infantils, 2 cadets, 2 juvenils, 2 sèniors (un masculí, que milita a 3a Catalana, i un femení, que ho fa a la Segona Catalana) i 1 equip de veterans.

3 títols i dos ascensos

Foto de família del CFU Mira-sol Baco. FOTO: Lali Puig

L'entitat esportiva de Mira-sol ha homenatjat als tres equips que la temporada passada, la 2014-2015, van assolir el títol de lliga. El cadet A i el juvenil A, a més, van ascendir de 2a a 1a Divisió. Per la seva banda, el sènior femení, que en la seva primera temporada va imposar-se en la lliga de Futbol-7 de la Federació Catalana de Futbol, enguany jugarà a la 2a Catalana (grup 2) de futbol-11.

Acord entre CFU Mira-sol Baco i Sports PTB

Durant la presentació, el CFU Mira-sol Baco ha fet públic l'acord de col·laboració que ha segellat amb l'associació Sports PTB (Persones de Talla Baixa), que presideix el santcugatenc Joan Pahisa, que no ha pogut assistir a l'acte. Sí que ho han fet Blanca Vidal i Carles Mullera, en representació d'aquesta entitat. Amb aquest conveni, CFU Mira-sol Baco i Sports PTB organitzaran jornades de futbol inclusives. En els parlaments, Blanca Vidal ha explicat que “estem molt contents d'aquesta col·laboració. Ambdues parts hi treure'm un benefici”.

Joan Salabert, president del CFU Mira-sol Baco ha explicat que “cada temporada intentem fer un pas endavant. Som un club de barri, modest, però fem les coses bé i la prova són els 23 equips que té el club”.

Montull: “El club ha canviat molt en els últims anys”

També ha estat present en l'acte Albert Montull, directiu de la Federació Catalana de Futbol i responsable de la comissió de futbol femení de l'estament federatiu. Montull ha assenyalat que el CFU Mira-sol Baco “ha canviat molt en els últims anys. Es nota la feina que està fent. El club té projecció social i esportiva”.

Finalment, ha tancat l'acte Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat, que ha felicitat al club per la feina de tants anys, amb un projecte esportiu que creix quantitativament i qualitativament".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem