Sports PTB i la federació de paralítics cerebrals, amb el Mira-sol Baco

L'entitat organitzarà el 4 de juny una nova edició del Dia del Soci

Amb l'eslògan L'Esport ens Mou, el Club de Futbol Unión Mira-sol Baco organitzarà el dissabte 4 de juny una nova edició del Dia del Soci. Enguany, però, serà diferent per dos motius. En primer lloc perquè amb aquesta iniciativa el club vol celebrar el seu 45è aniversari i també perquè comptarà amb la participació activa de l'associació santcugatenca Sports PTB (Persones de Talla Baixa) i de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC).

El dissabte 4 de juny arrancarà a les nou del matí amb la primera fase del segon Torneig Memorial Eufrasio Montiel, que es jugarà fins a les tres de la tarda en les categories prebenjamí, benjamí i aleví, al Camp Municipal de Futbol de Mira-sol. La segona fase es jugarà el 18 de juny, de 9 a 15 hores, amb les mateixes categories.

Sports PTB i FECPC

El mira-solenc Joan Pahisa, president d'Sports PTB, oferirà a les 17 hores una xerrada motivacional adreçada a jugadors, entrenadors i pares del club. De 17.30 a 19 hores, es farà una jornada multiesportiva inclusiva, amb format de gimcana, en la que hi participaran esportistes d'Esports PTB.

De 19 a 20 hores, els primers equips masculí i femení del CFU Mira-sol Baco jugaran un partit d'exhibició amb la selecció catalana de futbol 7 de paralítics cerebrals. Aquesta iniciativa, en la que el club vol que hi participi tothom, finalitzarà amb una barbacoa, que començarà a les 20 hores.

Aquest és el primer acte en el qual col·laboraran CFU Mira-sol Baco i Sports PTB després que en la presentació dels equips ambdues entitats fessin públic el seu acord de col·laboració. Amb aquest acte, el CFU Mira-sol Baco posarà punt final a la temporada esportiva 2015-2016.

Rovira: "Us felicito per com voleu celebrar el 45è aniversari"

Aquesta jornada s'ha presentat aquest dijous, 12 de maig, al Casal Cultural de Mira-sol, amb la presència d'Eloi Rovira, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Sant Cugat; Joan Pahisa, president d'Sports PTB; Paco Guerrero, vocal de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC); Joan Salabert, president del CFU Mira-sol Baco i Joan Garcia, director tècnic esportiu de l'entitat esportiva.

Eloi Rovira ha felicitat al CFU Mira-sol Baco pels seus 45 anys d'història i també "per la manera com ho voleu celebrar, amb l'esport adaptat i amb una activitat molt transversal".

Joan Pahisa ha assenyalat que participar en aquesta jornada "em fa especial il·lusió, perquè jo sóc de Mira-sol. Espero que aquesta sigui la primera de moltes activitats que puguem col·laborar amb el CFU Mira-sol Baco".

Paco Guerrero ha destacat que aquesta és una activitat més que la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) fa a Sant Cugat. "Ens sentim com a casa", ha assenyalat.

Finalment, Joan Salabert ha dit que amb aquesta iniciativa el CFU Mira-sol Baco "pretén conscienciar que l'esport és alguna cosa més que la competició".

Més informació
 
Comentaris

Destaquem