Tot a punt per al partit internacional entre el Club Handbol Sant Cugat i Qatar

L'encontre, de caràcter amistós, es juga aquest dimecres, 13 de desembre, a les 20 hores, al Pavelló 3. L'entrada costarà 2 euros

El primer equip del Club Handbol Sant Cugat jugarà, per segona vegada en només dos anys, contra la selecció absoluta de Qatar. En el primer partit, que es va jugar el 25 de maig del 2016, el combinat asiàtic es va imposar per 29 gols a 46, al Pavelló 3 de la ZEM Rambla del Celler.

El CH Sant Cugat i Qatar s'enfrontaran en un partit internacional de caràcter amistós aquest dimecres, 13 de desembre, a les 20 hores, al Pavelló 3. L'entrada per veure una de les millors seleccions del món, subcampiona del món el 2015, només costarà 2 euros.

Valero Rivera, exentrenador del primer equip del FC Barcelona i també exseleccionador espanyol absolut, és l'actual entrenador de Qatar. Amb la selecció júnior també ha vingut a jugar a Sant Cugat. Va ser el passat 9 de juny, quan va derrotar (29-35) el CH Sant Cugat.

En aquests moments, el primer equip del Club Handbol Sant Cugat és 6è de 16 equips en el grup D de Primera Estatal, amb 11 punts i un balanç de 5 victòries, 1 empat i 7 derrotes.

Valero Rivera, al pavelló 3. FOTO: Artur Ribera

Més informació
 
Comentaris

Destaquem