contingut promocionat
SOREA logo

 

Els comerços històrics de Sant Cugat que han tancat en aquest 2023

Han estat 7 els comerços santcugatencs que han dit adeu aquest any

Durant aquest 2023 set grans comerços històrics de Sant Cugat han tancat les seves portes deixant un gran llegat a la ciutat.

Xurreria de Sant Cugat

Després de 41 anys d’activitat servint xurros als santcugatencs, Jordi Miras va decidir abaixar la persiana a principis al negoci que havien fundat els seus pares al costat del camp de futbol de la rambla del Celler.

26 1

Més info: La Xurreria Sant Cugat tanca després de 41 anys

Birbe

3 generacions de la família Birbe i 75 anys després, l’empresa de venda d’elements de taula i cuina va tancar definitivament aquest 2023. Va començar al carrer de Vallodreix amb una botiga i va acabar venent a majoristes.

26 2

Més info: L'empresa Birbe tanca després de 75 anys

Quiosc de Valldoreix

Va tancar a finals d’abril després de més de 50 anys per la jubilació dels propietaris, Domingo Fabrés i Ma Luisa Calavia. Va començar a la rotonda de Can Cadena i a partir del 2000 es va traslladar al costat de la xurreria del passeig d’Olabarria.

26 3

Més info: Tanca el quiosc de Valldoreix

Bar-Cafeteria QS

Situat entre el carrer de Valldoreix i Roselló, va haver de tancar després de 27 anys a causa dels problemes de salut de Pedro Quinta, propietari juntament amb la seva dona, Maria Ángeles Soriano.

26 4

Més info: El Bar QS tanca definitivament

La Bombeta

La botiga de bombetes i material elèctric situada a l’avinguda de Catalunya va obrir portes el 1990 i va tancar a finals de 2023 per la jubilació dels seus propietaris, Andreu Garrell i Pepi Helices.

26 5

Més info: Tanca La Bombeta, després d'il·luminar més de 30 anys cases i comerços de Sant Cugat

La Granja Monsterrat

L’emblemàtic establiment del carrer de l’Endavallada va tancar el 22 de desembre després de 44 anys en funcionament. Els encarregats, José Da Silva i Mercè Llunell, no van trobar relleu després de jubilar-se.

26 6

Més info: La Granja de Montserrat tanca després de 44 anys oferint menjar casolà

La Clínica Veterinària La Masia dels Animals

El veterinari de la plaça de l'Estació, 5 de Valldoreix ha tancat portes durant aquest mes de desembre, després de 25 anys de venda de productes per animals de companyia. Els propietaris, Mercè López i Jordi Doménech, no han pogut assumir el nou lloguer i no han trobat cap local on traslladar-se.

La Clínica Veterinària La Masia dels Animals a Valldoreix. FOTO: Google Maps

La Clínica Veterinària La Masia dels Animals a Valldoreix. FOTO: Google Maps

Més info: El veterinari La Masia dels Animals tanca, després de 25 anys de servei a Valldoreix

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem